Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 5.851
To onda treba da važi i za muškarce pa ne važi. Zašto diskriminacija?Оне које не могу да прођу тестове - 98 % жена, њима није место у војсци.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To onda treba da važi i za muškarce pa ne važi. Zašto diskriminacija?Оне које не могу да прођу тестове - 98 % жена, њима није место у војсци.
To onda treba da važi i za muškarce pa ne važi. Zašto diskriminacija?
Nikada zena nece biti dobar vojnik.Дакле, цените да би жене биле добри војници?
Занимљиво.
Морам признати да не могу да се сложим са вама.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/d...iji-sluziti-i-zene-oglasila-se-struka/1f2kp68
U mnogim zemljama, uključujući Norvešku i Švedsku, vojni rok obavezan je za oba pola
Postoje pravna mišljenja koja navode da isključivanje žena iz vojne obaveze može biti protivzakonito.
Šta mislite trebaju li i žene da prođu vojnu obuku i sutra da budu nato topovsko meso?
Pa što je onda države ne profesionalizuje nego hoće da vraća obavezni vojni rok?Зато што држави треба озбиљна војска
Pa što je onda države ne profesionalizuje nego hoće da vraća obavezni vojni rok?
ZATO STO HOCE DZABE!Pa što je onda države ne profesionalizuje nego hoće da vraća obavezni vojni rok?
Imas i gomilu muskarca koji ne mogu da rade sklekove trcei nose 20kg u isto vreme pa? U redovnim vojskama 99 posto njih je ipak islo.Јесте.
И жене уредно, и у Србији, могу да се пријаве за војску. Ако испуне критеријуме, примају их.
Овде тражите да држава на силу регрутује и жене.
А жене, по правилу, нису за војску. Има неких жена које јесу за војску.
А ви бисте све њих да угурате у војску, иако не заслужују.
То вам је, као што се противници покојног Чарлија Кирка залажу да се лошији ђаци, због боје коже угурају у школице иако су им тестови слабији, само због тога што припадају некој групи.
Е, и ви бисте да угурате жене у војску, иако не могу да раде склекове и згибове и трче са 20 килограма терета на леђима, само зато што су жене.
Мсм..оне које могу, нема проблема, али ви бисте на силу да их гурате у војску и снижавате критеријуме за војника.
Lapsino bataljonče.Који би род био тај шушљи батаљон?
Imas i gomilu muskarca koji ne mogu da rade sklekove trcei nose 20kg u isto vreme pa? U redovnim vojskama 99 posto njih je ipak islo.
Nije istina, evo ja ne mogu. A i odbijam po mom ustavnom pravu da mi neko odredjuje koliko mogu na grbacu da stavim i trcim okolo. To se zove urusavanje dostojanstva, integriteta i segragacija.Да, али онај што на почетку војног рока не може, после се утренира, највећи део.
Они што не могу, попут Вучића, Вулина, Мише Вацића и Ђуке бизона, и не буду примљени у војску.
Док просечну жену можеш три године д атренираш, неће моћи да носи 20 кг на леђима на вежби "Вод у нападу".
20kg ne mozes na ledja?Nije istina, evo ja ne mogu. A i odbijam po mom ustavnom pravu da mi neko odredjuje koliko mogu na grbacu da stavim i trcim okolo. To se zove urusavanje dostojanstva, integriteta i segragacija.
Nije istina, evo ja ne mogu. A i odbijam po mom ustavnom pravu da mi neko odredjuje koliko mogu na grbacu da stavim i trcim okolo. To se zove urusavanje dostojanstva, integriteta i segragacija.
ne mogu.20kg ne mozes na ledja?
necu, jedino da me biju i biciju i urusavaju moja ustavna prava. Tada ljudi mogu preko svojih mogucnosti. Mozda.После обуке ћеш моћи.
Гдје ће моћи?! Стално је на ЉЈиС-У!!!ne mogu.
to mogu.Гдје ће моћи?! Стално је на ЉЈиС-У!!!