Obaveštenja

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korisnici Rainbow Six i 8-mile RD po c1 za vređanje na temi ФК ПАРТИЗАН сезона 2009/10.
I još nešto, odgovor na provokaciju je kažnjiv koliko i sama provokacija.... da ne bude što sam kažnjen/a on/a je prvi počeo.

Korisnici: Djole238, ultimum, Samo ti, General Dus@n dobili su upozorenja i molbu da prekinu sa spamovanjem i postavljanje glomaznih slika. Neki od njih su takodje upozoreni na izrazavanje.
Probao sam lepo, vi necete, ako vam je lepse bez foruma ok, samo nastavite, svako dalje nepostovanje pravilnika foruma i upozorenja moderatora bice sankcionisano davanjem bodova nakon kojih sledi ban.
Jos jednom vam kazem 'ajmo lepo k'o ljudi
:)
Hvala

zbog ometanja rada foruma i neprikladnog izrazavanja/vrijedjanja su kaznjeni:
v.v.ilic C7- ban 10 dana
waterpolista C5- ukupno 7 poen, ban 10 dana
Samo ti C5- ban 5 dana
Djole238 C5- ban 5 dana
ultimum C5- ban 5 dana
Dušan-master II C5- ban 5 dana
NapoIeon C5 - ban 5 dana

Poslednja izmena:
S' obzirom da sam vec 7-8 puta dosao na pdf a neko drugi je morao da intervenise pre mene moracu i sam da pocnem da kaznjavam, ocigledno da ne vredi drugacije sa vama, ma koliko se trudio.
SVAKO DALJE NEPOSTOVANJE PRAVILNIKA FORUMA BICE SANKCIONISANO ODGOVARAJUCOM MEROM, S' OBZIROM DA PRETERUJETE VEROVATNO NECETE DOBITI NI UPOZORENJE!

Koliko se secam korisnik Hool tri poena (ban) King Arthur 2 poena (jedan je nosio od ranije, takodje ban) i korisnik ColTrane11 c1 cini mi se, svi poeni zbog ometanja rada foruma. Izvanjavam se ako sam zaboravio nekoga tu mi je zabo internet potpuno (da li zbog njihovih ogromnih postova ili cega ...) pa sam se okrenuo i otisao da ne bi pukao sa zivcima.
Kimi hvala sto si dovrsio umesto mene

Koliko se secam korisnik Hool tri poena (ban) King Arthur 2 poena (jedan je nosio od ranije, takodje ban) i korisnik ColTrane11 c1 cini mi se, svi poeni zbog ometanja rada foruma. Izvanjavam se ako sam zaboravio nekoga tu mi je zabo internet potpuno (da li zbog njihovih ogromnih postova ili cega ...) pa sam se okrenuo i otisao da ne bi pukao sa zivcima.
Kimi hvala sto si dovrsio umesto mene

opusteno :zag:

obavestio sam sve kojima sam podelio poene da su napravili prekrsaj i koliko su dobili poena...
dodacu jos da je djole banovan, obrisao sam 2 posta koja je napisao a prozvani smo tab i ja, pa ga je tab banovao...
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back