kao najstariji (i po stažu i po godinama

) moderator ovde, posle ovakve rasprave, recimo da se osećam obaveznom da odreagujem.
Tema/teme za izbor najlepšeg, najzanimljivijeg i šta ti ja znam šta sve ljubimca, nastala je baš onako kako je većina shvatila: iz želje za zabavom, druženjem, igrom...
Niko (bar od onih koji učestvuju u kreiranju!) nije rekao da je savršena, niko nije rekao da je sve apsolutno i nepromenljivo. I u tom smislu, sve sugestije, predlozi, ideje su dobrodošle.
Ipak, svi oni koji su tu da vrebaju propuste i greške, neka pokušaju da zamisle koliko je vremena i truda bilo potrebno samo da se npr. sve slike dovedu na neku normalnu veličinu, pa da se razvrstaju, zatim postave na jednu temu (ili sajt). Verujte mi, to je mnogo veći posao nego što izgleda. E, pa zbog toliko izgubljenog vremena i uloženog truda, oprostite nam što smo malo preosetljivi na kritike, naročito na one koje su postavljene zarad same kritike.
Neko je ovde lepo pojasnio da smo i Mili i ja veoma zauzete u onom stvarnom životu, te zaista ne uspevamo sve da propratimo onako kako bismo htele. Zato nas i ima tri i zato je neka od nas uvek tu.
Ne treba biti dugo ovde pa ukapirati ulogu "dragojla" u čitavoj priči oko "kućnih ljubimaca". Sa strane to, verovatno, izgleda drugačije, ali oni koji ovde postuju vrlo dobro znaju o čemu pričamo.
Postovi su vraćeni ne zato što oponiram "mačkić", već zato što oni više govore o "dragojlu" nego o nama.
Što se glasanja tiče, kao i kad su ostale teme u pitanju, važi pravilo da je učešće dobrovoljno. Kome se ne dopada način izbora, bodovanja, bilo šta - neka ne učestvuje. Nećemo ni primetiti