Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Ех да сам се тога сетила раније, но, ја радим па није баш пожељно да долазим "сва у вину"! :)

Лаки, хвала ти што бринеш али није ништа, био је грип у почетку који сам успела да обуздам па је прешло у јаку прехладу, сад сам релативно ок. Много ме више брине Мими која стварно има озбиљан здравствени проблем и за коју навијам да ће све да буде у реду!

Kupanje je solidno obradjeno u temi Buve, krpelji i ostala gamad a cesljanje isl. je opisala devojka za svog cini mi se lhasa apso ili shi tzu, nisam sigurna a konkretnu temu o tome nisam ni ja vidjala a mislim da bi bila od koristi.

Mili, ne sekiraj se za mene, to ce sve biti u redu, Mimi ce dobiti malu seku dok joj mama ne stigne na red za taj Rebif i to je to. U trudnoci hormoni sprecavaju relapse a i ne bih volela da i ona ostane jedinica kao njeni mama i tata, bila bi ili introvertna ili sebicna.

Катарина, није ти лоша идеја, могла би да отвориш нову тему, чињеница је да нови чланови не знају где смо све причали о одржавању длаке па би било лепо да то све буде сажето у једном.

Мими, јако лепо, ја имам два клинца, има и тог разлога који спомињеш. Да ти не спомињем да сам и ја јединица :(

Kupanje je solidno obradjeno u temi Buve, krpelji i ostala gamad a cesljanje isl. je opisala devojka za svog cini mi se lhasa apso ili shi tzu, nisam sigurna a konkretnu temu o tome nisam ni ja vidjala a mislim da bi bila od koristi.

Mili, ne sekiraj se za mene, to ce sve biti u redu, Mimi ce dobiti malu seku dok joj mama ne stigne na red za taj Rebif i to je to. U trudnoci hormoni sprecavaju relapse a i ne bih volela da i ona ostane jedinica kao njeni mama i tata, bila bi ili introvertna ili sebicna.

:heart: divno... jel' to vec na putu ili u planovima?

mimis mom samo ne oklevaj. Sto manja razlika izmedju dece to su bolji kasniji odnosui medju njima, nisu dva sveta razlicita. Tebi u pocetku dosta teze, ali posle je super.
Govorim ti iz iskustva nekog ko je dvoje dece rodio u razmaku od dve godine, u medjuvremenu magistriravao, muz specijalizravao, ziveli sami u periodu 7 mrsavih krava.
Sda su deca velika (12 i 10 god, doktorat zavrsen, došle konačno i 7 debeele krave i sve nekako ide svojim tokom
U međuvremenu osim Gvozdena došli Dona i Baja a letos bogami još 8 štenaca.
Ma samo da je puna kuća.

Back