Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Narode, hvala vam na podrsci. Da znate (za ne-daj-Boze, ako jos nekog snadje) da je sam zahvat samo malkice neprijatan-ko je preziveo injekcije u kuk, prezivece i ovo. Jedino sto sam jos uvek malo "kilava" pa se povlacim nazad u krevet cim proverim sta sam sve ovde propustila. Najgori deo je to sto mi rezultati stizu tek za 10-15 dana ali valjda cu i to preziveti. Na kraju krajeva, znam ih-MS pod garant! Hvala jos jednom.
Ma bice sve ok nemoj da se brines!

Ако се сви слажу, а највише ти, Смехић, могла бих то већ данас да урадим, пошто сам код куће. Да искористим прилику. А за категорије .... осмисли неке, и ја ћу, па кад дође и Мачкић, да им коначно поставимо и то, да гласају. Може?
Mene ne moras ni da pitas!
Slazem se! :D

Већ сам се дала у акцију, стављам слике на један сајт и после ћу да дам линкове за псе, маце, коње и слично. Могли би још вечерас да одредимо бар једну категорију, па на сваке 2, 3 недеље по још неку категорију, да не буде све одједном. Имаш идеју?

Imam jedno pitanje za moderatore: Zvala sam se Laki_junior i slucajno sam se odjavila,sledeci put kad sam pokusala da se ulogujem pisalo je da mi korisnicko ime ili lozinka nisu tacni(:dontunderstand:nerazumem kako jer sam sifru zapisala a i to je datum rodjenja mog psa nemoguce da sam pobrkala),e-mail adresu sam takodje promenila pre nekog vremena,tako da nisam mogla da se ulogujem...Sad sam napravila novi account,da li je u redu sto sam to uradila?:?::sad:

Oчекујте сваког тренутка да ћемо поставити тему за избор љубимца, прво ће бити бирани пси, после мачке, коњи, птице и ситне живуљке. Слике са куцама су спремне да изађу на видело ;)

posto sa uclanjena na jos neke forume, vi ste najbolji moderatori...
uvek ste tu i uvek pomazete sve pohvale...
evo jedna fotkica za mili...
rottweiler-3.jpg

Back