ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
Pa preko veze!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa preko veze!!!!!![]()

si....Nego , ozbiljno sam pitao , pa ako je neko raspolozen i hoce da mi kaze ..
Na razne nacine.
Osnovno je da izrazis zelju za tim, ili te neko "primeti" pa pita da li to zelis.
Lorencio mislim da ti treba malo vise iskustva,vremena provedenog na forumu. Ima jos vremena za tebe. Prvo za koji bi podforum bio moderator to treba prvo da rascistis a posle toga da li znas dovoljno iz te oblasti ili vec cega da bi mogao to da radis. Ili to nije bitno ne znam ja bar mislim da je tako. A i ima moderatora koliko ti dusa hoce kad sam video spisak...![]()

Прво, требало би "у душу" да познајеш подфорум који желиш да модеришеш, евентуално да познајеш кориснике, тј. како постују, да имаш максимално коректно изграђен однос са другима, да ниси склон "инцидентима", тачније склон расправама, свађама, вређањем .... да дуже време боравиш на форуму, .... можеш да поднесеш захтев администратору, па ако те прихвате ... Одмах да ти кажем да то није нешто што сад прихваташ па кад ти досади, оставиш, није ни лако, треба бити дипломата, балансирати, да се трудиш да подфорум који те интересује напредује, ...
Pa preko veze!!!!!![]()
Ljudi , hocu sve da vas pohvalim , zato sto ste najbolji . Od nas , obicnih forumasha do supermoderatora , svi ste ekstra... pozzz

ops:

Kapiram da ja posle ovog komentara ne mogu da se kandidujem za Mod-a? Ebiga!!!!!!ops:
![]()
....

Ma Lorencio salila sam se!!!!!! Kad god ubuduce nadjes ovakav post od mene Nikad ga ne shvataj ozbiljno!!!!! Poljubac i nadam se da se nisi neljutio!!!!!

Hvala puno!To se zove avatar i imas u podesavanjima, nadji korisnicki profil.
Hvala puno!
Uđi na temu "škotski ovčar - lesi" pa proveriMolim, i drugi put. Vidim, uspela si. Ko je slatkica?
:mad:Vidis, tu si u pravu, nekako nikad nemam vremena da idem na sve teme a tu bas nikad nisam bila. (Ako smem da priznam, ne mogu da se setim cak ni imena tvoje lepotice.)
, mi smo joj dali "zvanično" ime Dona, a tepamo joj Milica, Mica, Micko i sl.Ovo je totalno offtoppic ali mi je malo smor da blogujem a da ne bih slala gomilu PP, moracu da zloupotrebim dobrodusnost i razumevanje nasih dragih modova. Ljudi, ujutru imam zakazanu lumbalnu punkciju kojom bi trebalo definitivno da se ustanovi imam li lajmsku bolest, multiplu sklerozu, oboje ili nesto trece. Puno bi mi znacila podrska vas, mojih VR prijatelja. Drzite mi fige ujutru oko 9-9:30! Stvarno mi je frka, i to ne od samog zahvata nego od rezultata.
P.S.Smeh, proverila sam na temi, nisam je bas detaljno iscitavala, samo sam na brzinu presla gradivo dok je Milica spavala. Skontala sam da se tvoja slatkica zove Dona a vidis, negde sam zaturlia podatak kog sam se sad setila (pa da, kad sam procitala!) -da je po papirima Vojka.

Ovo je totalno offtoppic ali mi je malo smor da blogujem a da ne bih slala gomilu PP, moracu da zloupotrebim dobrodusnost i razumevanje nasih dragih modova. Ljudi, ujutru imam zakazanu lumbalnu punkciju kojom bi trebalo definitivno da se ustanovi imam li lajmsku bolest, multiplu sklerozu, oboje ili nesto trece. Puno bi mi znacila podrska vas, mojih VR prijatelja. Drzite mi fige ujutru oko 9-9:30! Stvarno mi je frka, i to ne od samog zahvata nego od rezultata.
P.S.Smeh, proverila sam na temi, nisam je bas detaljno iscitavala, samo sam na brzinu presla gradivo dok je Milica spavala. Skontala sam da se tvoja slatkica zove Dona a vidis, negde sam zaturlia podatak kog sam se sad setila (pa da, kad sam procitala!) -da je po papirima Vojka.