Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Ne možemo nikom zabraniti da postuje, niti to ima smisla.
Osim toga ne postoji relevantan kriterijum da odredimo ko je lovac, a ko nije ;)

Apropo boldovanog: korisnici treba da se sankcionišu zato što su bezobrazni, nekorektni, vređaju i provociraju.. ne zato što su lovci :).
U suštini, vas i ne treba da zanima da li je neko lovac ili ne. Ali ako neko svesno dođe da minira temu, pa onda to i radi, onda je sasvim ok da se upozori/kazni (zavisi šta je već uradio).

I samo još jedna napomena: Ovo nije zamišljeno kao mesto za dogovor, sporazum i savete koji se upućuju moderatorima kako da moderišu ovaj pdf.
Tema je otvorena sa idejom da korisnici iznesu svoje predloge, daju sugestije u vezi tema i celokupnog izgleda "Sveta životinja", kao i da im se pojasne nejasnoće tehničke ili neke druge prirode.
Gore je dato i uputstvo o tome kako se postupa u slučaju kada korisnik ima primedbe na sam rad moderatora.

Moja primedba se odnosi na rad foruma a to obuhvata sve pa i moderatore.Tvoja uloga u ovom slucaju nije dovodjena u piatanje niti mi se cini da na ovom delu pdf se do sada nisu spominjale sve primedbe.Tvoja tolerancija licna je jedno a dogovor o postovanju lovaca na pdf zastita zivotinja se ne moze shvatiti nikako drugacije nego provokacija svih ljudi koji se bave zastitom.Hoces da mi kazes da je doticna osoba dosla da nas prosvetli,ne nego je dosla da provocira.Nemam ja nista protiv da oni pisu na ostalim delovima pdf Svet zivotinja ali sama njihova pojava na pdf Zastita zivotinja je provokacija.

Pazi, ne vidim toliko provokaciju recimo u temi o pesticidima koju je otvorio Grabovac jer je to živa istina. A Dragan ovaj put jeste došao da "brani čast" lovaca jer ih je novinar-autor članka iz uvodnog posta neosnovano prozvao. (Setite se da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno.) Kazneni poen je dobio tek kad je i pored objašnjenja da sa novinarsim senzacionalizmom nemamo ništa nastavio da insistira na tome da promenimo uvodni post. Inače, ono što je napisala Smeh je usvojeno kao politika administracije u takvim situacijama.

Upozorenja i na našem i na njihovom podforumu se odnose na provociranje učesnika i miniranje rada podforuma. Znam da ja ne bih mogla da se uzdržim od spamovanja kod njih na podforumu pa i ne idem tamo. Ko od njih ne bude mogao da se uzdrži od provociranja i spamovanja kod nas, biće adekvatno kažnjen. Njihov podforum nema moderatora ali i dalje fukcioniše sistem prijavljivanja poruka tako da su pod konstantnim nadzorom kompletne forumske administracije.

Back