KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
A isto mi to nikad nije bilo jasno po kojoj logici Izrael igra u evro-takmičenjima i nastupa na Evroviziji kad nema blage veze sa Evropom ! Mislim čist debilizam !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ključno je kao magla nad baromobamino misljenje je naime vrlo kljucno u eventualnim prosirenjima unije![]()
obamino misljenje je naime vrlo kljucno u eventualnim prosirenjima unije![]()
Našu novu europu ne interesira mišljenje muslimana Baracka Huseina Obame koji gura Tursku u EU,pogledajte tko je zapravo Obama
Obama musliman?Dobro,jes da nosi muslimansko ime,ali ne mora znaciti da je musliman,odnosno vjernik...
Cak mislim da se uopste ne izjasnjava kao musliman ,ali nisam siguran...
zvanicno nije musliman...
A isto mi to nikad nije bilo jasno po kojoj logici Izrael igra u evro-takmičenjima i nastupa na Evroviziji kad nema blage veze sa Evropom ! Mislim čist debilizam !!!
Obama je prikriveni musliman koji želi da preko muslimana zagospodari europom zato gura Tursku u EU da nas preko nje lakše kontrolira i sa nama da preko turaka dominira.
zvanicno nije musliman...
Do sada sam citao normalne postove od tebe,ali sad *** predje i ti u paranoju,neku teoriju zavere...
Znas ako je musliman,trebalo bi makar da se pojavi petkom na dzumi,a nisam nigdje cuo da se Obama priblizio dzamiji,a kamoli klanjao namaz![]()
Pa ako je to potrebno, i UAE ce uchestvovati u evro-takmichenjima i evroviziji (zuti kazu euro-takmichenja, Eurovizija, valuta je euro, Evropa se po njihovom kaze Europa...).
Srbija je u sred "Europe" pa nikad nece postati chlan EU.
Jeb.o te na shta lichi ovaj svet...