belegija86
Obećava
- Poruka
- 69
U svakom slučaju mi smo najebali!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slučaju mi smo najebali!!!!!!!!!!!
http://www.cnn.com/ELECTION/2008/results/president/
Па на ЦНН-у, нема ништа, јесу ли затворена гласачка места?
KKK: Obama vanzemaljac
Vođa Kju Kluks Klana Tomas Rob (62) je zaprijetio talasom nasilja ako Barak Obama pobijedi na izborima za Bijelu kuću, jer vjeruje da su Afroamerikanci vanzemaljci koji su prodrli u SAD i odlučili da unište hrišćanstvo.
''Ovo je rat u kojem ja vidim naše ljude kao prave vlasnike i vođe ove zemlje. Ljudi su ogorčeni zbog invazije 'drugih' ljudi koji ne pripadaju u naše crkve, škole i naše društvu'', kazao je Rob, prenosi londonski San (The Sun)
Vođa Kju Kluks Klana kaže da riječ o invaziji vanzemaljaca, te da nema dileme da je Obama jedan od njih.
![]()
KKK: Obama vanzemaljac
Vođa Kju Kluks Klana Tomas Rob (62) je zaprijetio talasom nasilja ako Barak Obama pobijedi na izborima za Bijelu kuću, jer vjeruje da su Afroamerikanci vanzemaljci koji su prodrli u SAD i odlučili da unište hrišćanstvo.
''Ovo je rat u kojem ja vidim naše ljude kao prave vlasnike i vođe ove zemlje. Ljudi su ogorčeni zbog invazije 'drugih' ljudi koji ne pripadaju u naše crkve, škole i naše društvu'', kazao je Rob, prenosi londonski San (The Sun)
Vođa Kju Kluks Klana kaže da riječ o invaziji vanzemaljaca, te da nema dileme da je Obama jedan od njih.
![]()
Nisam očekivao od tebe ovakav konformizam i pridruživanje horu onih koji pljuju po Obami...A pritom ti pljuvači bi da su bili suočeni sa pola prepreka koje je prešao Obama pali na prvoj.Pre dosta meseci sam našao jednu sliku na kojoj ga porede sa E.T.-ijem tj.njegovim glowing fingerom...Koji leči...Mislim da je on zaista lek za čitav svetGoks, drzhi ovo, bolje je!
![]()
Oho...Imamo kapitalcaodakle znash da se javljam sa posla? kako zansh shta mi je posao? sad sam stvarno busted. nemoj da me tuzhish shefu, pls.
nego, da, odrzhavam pedesetak rachunara i sigurno imam precheg posla nego da chaskam sa nekim zamuchenim goksijem.
Čovek može biti samostalan samo ako se ne bojiburna noć jel?
u većini zemalja sveta a pogotovo one koje ovise o americi što zbog humanitarne pomoći (zemlje Afrike), što zbog investicija (prćije poput ove naše Balkanide) što zbog partneršipa (UK, EU...)
baš sam po satelitskoj i kabelskoj prešaltao....sve nacionalne televizije il uživo prenose...il preko vestiju svakih sat vremena ili preko specijaliziranih emisija
ipak je aMerika number one...a tamo se bira boss
mi samo možemo da gledamo![]()
Obama se samo smesi i sarmira ljude, ali treba shvatiti da se ne bira najpopularniji lik u razredu vec covek koji ce u naredne 4 godine voditi Ameriku. Nije mi samo jasno sto se budale kod nas loze na ove izbore kad im ne ide ni iz dzepa ni u dzep, sto bi rekao narod. Al' dobro, tudja g*vna su uvek sladja.
Opet te komunjarepobedice bajden!a onda nova govedina sandzak-vojvodina!![]()
Čovek može biti samostalan samo ako se ne boji![]()