NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Kokica,kokice,semenke???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kokica,kokice,semenke???![]()
cao shta radish..???
pa onako....
Penal za Mc.
Ljudi moji da li je to moguce?!
Niko ,osim sudije Rotshilda nije video penal.............
Mc. puca .......................i.............................
Reklame![]()
Trenutn0 stanje jeovakvo (aktivan link)
pa jel si im ti otvorila oci da su u zabludi , makar usput onima sto ti ostave 50 C za pisanje ?Evo sad je jasno zasto su toliko ulagali u Obamu.Cela Nemacka je odusevljena americkom demokratijom,i tolerantnoscu,u slucaju da on pobedi..........Kazu ,tako nesto je u Evropi ne zamislivo,to moze samo u Americi da se desi.........Eto ,izvukli su jednog crnca,afrikanca ,muslimana iz naftalina,i ko ce jos moci njima da ospori demokratiju........Znaci u slucaju njegove pobede,mozemo naravno ocekivati jos veca sranja,koje ce oni opravdavati upravo tim crncem........tj.reci,pa mi smo najdemoktatskija drzava na svetu,i ovo sto radimo,takodje.Moj zakljucak,ipak bi za nijansu bilo bolje,za sve,da onaj drugi pobedi
Za njih vazi isto sto i za tebe,dok sami ne progledate,nema vam spasa.pa jel si im ti otvorila oci da su u zabludi , makar usput onima sto ti ostave 50 C za pisanje ?![]()
Sta ti je Amerika,divim im se do imbecilnosti
Da li ste i vi zadivljeni americkom demokratijom,koju oni tako nonshalantno i spontano uteruju shirom ovog zemljinog shara???
где налазите те резултате'?