Obama vs McCain

Obama ili McCain

• Obama

• McCain

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koga ovde boli qurac za to?
Nocas kad sam upalio U92 na vestima su pola sata *****li o americhkim izborima....bash sam gledao da vidim dokle ce to da traje i toliko mi se povratjalo da nisam mogao da izdrzim do kraja...izveshtavaju ko da su kod nas izbori
shta debil John misli o Mekejnu koga mladi americhki mongoloidi podrzavaju bla bla bla...pa onda neka debilna verzina na vacaaaaaap reklamu al u svrhu predizborne trke
missim....hu givz a fak?
yebo ih i Obama i Mekejn kao da je u Srbiji to najvaznije pa da seizveshtava 100 godina
to je ko izbor za mis
nam je sve jedno koji od dve maskote je izabran jer ni jedan od njih ne vodi tu drzavu a oni koji je stvarno vode nece nishta spram nas ili bilo chega drugoga menjati ma ko da pobedi

Sudija Rotshild prekida utakmicu i odlazi u klub 300 da se dogovori sa gospodom Bilderberg o tome koga da proglase za pobednika.
Publika nestrpljivo ocekuje rezultate.
Protivnici na terenu se kiselo smeskaju(znaju unapred rezultat???)
..........................................
Reklame:mrgreen:

Evo sad je jasno zasto su toliko ulagali u Obamu.Cela Nemacka je odusevljena americkom demokratijom,i tolerantnoscu,u slucaju da on pobedi..........Kazu ,tako nesto je u Evropi ne zamislivo,to moze samo u Americi da se desi.........Eto ,izvukli su jednog crnca,afrikanca ,muslimana iz naftalina,i ko ce jos moci njima da ospori demokratiju........Znaci u slucaju njegove pobede,mozemo naravno ocekivati jos veca sranja,koje ce oni opravdavati upravo tim crncem........tj.reci,pa mi smo najdemoktatskija drzava na svetu,i ovo sto radimo,takodje.Moj zakljucak,ipak bi za nijansu bilo bolje,za sve,da onaj drugi pobedi

Evo sad je jasno zasto su toliko ulagali u Obamu.Cela Nemacka je odusevljena americkom demokratijom,i tolerantnoscu,u slucaju da on pobedi..........Kazu ,tako nesto je u Evropi ne zamislivo,to moze samo u Americi da se desi.........Eto ,izvukli su jednog crnca,afrikanca ,muslimana iz naftalina,i ko ce jos moci njima da ospori demokratiju........Znaci u slucaju njegove pobede,mozemo naravno ocekivati jos veca sranja,koje ce oni opravdavati upravo tim crncem........tj.reci,pa mi smo najdemoktatskija drzava na svetu,i ovo sto radimo,takodje.Moj zakljucak,ipak bi za nijansu bilo bolje,za sve,da onaj drugi pobedi
pa jel si im ti otvorila oci da su u zabludi , makar usput onima sto ti ostave 50 C za pisanje ?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back