O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, divim se sebi kako nisam pred nervnim slomom.
Poznata je epizoda 1 - majstor gletovanje jedne male prostorije, postavljanje Al profila na uglovima sa namerom daljeg krečenja radno i sa puno elana otpočinje u ponedeljak u pola 2 (svraćao kod snajke od pokojnog brata koja je kupila kola, pa na čast, i glupo da odmah pođe, ali ja ništa da ne brinem, će uradimo...)
Epizoda 2 utorak - dolazak u ranim časovima oko 1. Radi (a stvarno radi lepo i vrlo brzo, kad se nafata da radi) . Oko 3 već mu je loše, onda ja kuvam čajeve, Alfa meri pritisak i o+postavlja dijagnizu (stvarno mu nije dobro) te u 4 obustavljeni radovi.
Mada pošteno i ponešto završeno.
Epizoda 3. sreda. Majstor ga nema. Oko 3 ga zovemo, a on baš je mislio da se javi i da kaže da ne može da dođe, ali će zavšimo, nek se gazdarica (a to mu dođem ja) ne brine.
Epizoda 4 četvtrtak - najavljen dolazak oko 1 (ima neki posao pre podne) ali već i dat scenario epizode 5 i 6 - pošto su zadušnice ne radi.

dole u hodniku lom, merdevine, kante, i sl, a ja jaoš živa.
Malo je Baja proučavao glet masu, ali je lako opran (posle epizode Zeleni Zmaj (z aneupućene posle borbe sa valjkom umočenim u zelenu masnu farbu, naravno komšijski, izašao je kao pobdenik sav zelen). I tako idu zemaljski dani

:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash::dash:

Burence ako je je ova tvoja trenutna aktivnost kupovina namjestaja;
imas sjajan namjestaj U Sava Centru - drvo + metalna konstrukcija + sundjeri i izmjenjiva navlaka
ja kupila...mislim, moji tu nemaju sta rasturiti, a i lako se cisti ispod :D

Vragana ajde daj sliku ili bar reci naziv ako ih imana netu...
obozavam ove sto se lako cisti ispod,muka mi je da pomeram trosed i dvosed sama

jao što je lepo napolju :D
Mi išli u šetnju (Miloš, Meš i ja) ali je moj sin zaboravio da ponese lopticu. Kaže slučajno ali ja baš nisam ubedjena, pa su se onda vodali na povodcu, trčali, grudvali. predveče izadjosmo Žika i ja sa kerovima, Žika čistio dvorište od snega a ja se igrala sa kucama. Milina.
Maza nema nikakvu izraslinu. Ljudi, sve je nestalo, nema ni ispod sike ništa :vatromet::vatromet:

jao što je lepo napolju :D
Mi išli u šetnju (Miloš, Meš i ja) ali je moj sin zaboravio da ponese lopticu. Kaže slučajno ali ja baš nisam ubedjena, pa su se onda vodali na povodcu, trčali, grudvali. predveče izadjosmo Žika i ja sa kerovima, Žika čistio dvorište od snega a ja se igrala sa kucama. Milina.
Maza nema nikakvu izraslinu. Ljudi, sve je nestalo, nema ni ispod sike ništa :vatromet::vatromet:

:kiss: za vrtirepku...

Uf, dobro je ispalo, za sada, ali je super. Majkina devojka, vitla po snegu kao štene. Kada joj je dosta otvori vrata udje. I Maša otvara vrata ali Meš ne. One moraju da se propnu na zadnje noge da bi otvorile o on treba samo da podigne šapu sedeći pored vrata, i to ne radi. Sve ostale fazone je pokupio od njih ali ne i ovo tako da zajključujemo porodično da ga mrzi. Gazde i psi zaista liče:dash:

Stopirala devojka pored puta.Zima ,sneg pada ona jadna se sva smrzla.Stade joj konacno jedan gospodin i poveze je gde je trazila.Pita ona njega na pola puta:
:Gospodine kako da vam se oduzim za ovu voznju"
i bez pitanja poce da se skida.On je gledao dok nije se skinula komplet i onda joj rekao:
" Ajde izadji napolje"
Devojka upita:"A zasto napolju pa sneg pada i hladno je?"
On joj odgovori:"Izadji i napravi sneska!"
Devojka ga zbunjeno upita a zasto da pravi sneska.On joj odgovori bez mnogo uzbudjenja:
"Ako te kre...m to ces brzo zaboraviti ali to da si gola pravila sneska cisto sumnjam!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back