Inače, divim se sebi kako nisam pred nervnim slomom.
Poznata je epizoda 1 - majstor gletovanje jedne male prostorije, postavljanje Al profila na uglovima sa namerom daljeg krečenja radno i sa puno elana otpočinje u ponedeljak u pola 2 (svraćao kod snajke od pokojnog brata koja je kupila kola, pa na čast, i glupo da odmah pođe, ali ja ništa da ne brinem, će uradimo...)
Epizoda 2 utorak - dolazak u ranim časovima oko 1. Radi (a stvarno radi lepo i vrlo brzo, kad se nafata da radi) . Oko 3 već mu je loše, onda ja kuvam čajeve, Alfa meri pritisak i o+postavlja dijagnizu (stvarno mu nije dobro) te u 4 obustavljeni radovi.
Mada pošteno i ponešto završeno.
Epizoda 3. sreda. Majstor ga nema. Oko 3 ga zovemo, a on baš je mislio da se javi i da kaže da ne može da dođe, ali će zavšimo, nek se gazdarica (a to mu dođem ja) ne brine.
Epizoda 4 četvtrtak - najavljen dolazak oko 1 (ima neki posao pre podne) ali već i dat scenario epizode 5 i 6 - pošto su zadušnice ne radi.
dole u hodniku lom, merdevine, kante, i sl, a ja jaoš živa.
Malo je Baja proučavao glet masu, ali je lako opran (posle epizode Zeleni Zmaj (z aneupućene posle borbe sa valjkom umočenim u zelenu masnu farbu, naravno komšijski, izašao je kao pobdenik sav zelen). I tako idu zemaljski dani