O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto je ostalo na prethodnoj strani - kopiram - da ne moram ponovo da pišem.
VAŽNO!!!
Mi se ubismo da sredimo Forum, sve lepo razvrstamo i sredimo, a vi, pored postojeće i lepo razrađene teme BUVE KRPELJI I OSTALA GAMAD (http://forum.krstarica.com/threads/70396&page=34), o krpeljima, iskustvima, preparatima - pišete ovde!
Kako mislite da neki npr. novi korisnik Mika pronađe ono što ga zanima? Treba li da lista stotine stranica ove teme ili bi bilo logično da ono što ga zanima nađe na temi odgovarajućg naziva, svrstanu u kategoriju "Pomoć, saveti, nega "?!
Sve poruke na temu krpelja su kopirane i tamo, ali vas molim da sve sto imate da pitate ili kažete na tu temu ubuduće pišete tamo gde treba (svašta može i da se pročita).
Ili mislite da bi bolje bilo da napravimo novu reorganizaciju i ukinemo sve teme, pa sve poruke strpamo u "O SVEMU PO MALO"?

Izbrojala si negde do 5000? :( Sorry! :rumenko:
Nemam pojma! Možda i jesam... pa krenula unazad. :)
Stvarno... razmisli i sama. Ne mogu ići od teme do teme i kopirati poruke kako bi bile smeštene tamo gde treba.
Osim za one koji su učestvovali u ovoj priči i koji su ovde slučajno navratili - sve što je na temu krpelja ispisano - beskorisno je.
A veoma je važno da bude korisno...
Moja Dona ne bi bila živa da nisam naišla na informacije kad je trebalo.

Inače, divim se sebi kako nisam pred nervnim slomom.
Poznata je epizoda 1 - majstor gletovanje jedne male prostorije, postavljanje Al profila na uglovima sa namerom daljeg krečenja radno i sa puno elana otpočinje u ponedeljak u pola 2 (svraćao kod snajke od pokojnog brata koja je kupila kola, pa na čast, i glupo da odmah pođe, ali ja ništa da ne brinem, će uradimo...)
Epizoda 2 utorak - dolazak u ranim časovima oko 1. Radi (a stvarno radi lepo i vrlo brzo, kad se nafata da radi) . Oko 3 već mu je loše, onda ja kuvam čajeve, Alfa meri pritisak i o+postavlja dijagnizu (stvarno mu nije dobro) te u 4 obustavljeni radovi.
Mada pošteno i ponešto završeno.
Epizoda 3. sreda. Majstor ga nema. Oko 3 ga zovemo, a on baš je mislio da se javi i da kaže da ne može da dođe, ali će zavšimo, nek se gazdarica (a to mu dođem ja) ne brine.
Epizoda 4 četvtrtak - najavljen dolazak oko 1 (ima neki posao pre podne) ali već i dat scenario epizode 5 i 6 - pošto su zadušnice ne radi.

dole u hodniku lom, merdevine, kante, i sl, a ja jaoš živa.
Malo je Baja proučavao glet masu, ali je lako opran (posle epizode Zeleni Zmaj (z aneupućene posle borbe sa valjkom umočenim u zelenu masnu farbu, naravno komšijski, izašao je kao pobdenik sav zelen). I tako idu zemaljski dani

da ne bude epizoda 5...MAJSTOR RIKNUO....

nego narode, ja cu vam biti zavejan načisto...očekuje se samo u toku sutrasnjeg dana da kod nas napada do pola metra...šmrc

i pogledajte ovu sliku napravljenu ispred samih vrata kuće...
mećava i ovaj moj debil ode ladno u FEBRUAR opet po ovakvom vremenu...
ovi tragovi su sada naravno zatrpani, bilo pre desetak minuta

DSCN2782.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back