O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ako neko voli zimu ja je volim (bar je tako bilo do ove godine), skijas sam, skijam od drugog osnovne (bese uzasno davno), svake godine, cak i u vreme 90 tih nisam posustajao, nikada mi nije hladno....sve to stoji. Ali me vuce dvoriste, zeleo bih da provodim dane pod senicom i da sam samim tim vise sa Tijom, nestrpljiv sam da idem sa Tijom na Dunav.....to je meni

Pade mi na pamet ideja da danas ne radim do 18 sati kao Žika, nego do 15 sati pa da se svo troje dece potovari u sparkića sa Mešom, da dodju po mene u kanc. i da idemo svi na Savu na trening. I devojke bi mogle malo da trče :think:

Pade mi na pamet ideja da danas ne radim do 18 sati kao Žika, nego do 15 sati pa da se svo troje dece potovari u sparkića sa Mešom, da dodju po mene u kanc. i da idemo svi na Savu na trening. I devojke bi mogle malo da trče :think:

devojke uopšte ne moraju da trče
sama akrobatika da se svi + Meš potovarite u sparkića dovoljna je gimnastička vežba:mrgreen:

nek krene lepo kum Žika sa pasatom, ko gospoda ljudi, a ne da se svi čude kad vide kako počinjete da izlazite iz kola:per::per::per::per:

Dobar dan!
Svi ste zbrisali...vredan svet.
Ljiljo lep snimak, podsetili ste me na Mazu, ona je obožavala da uništava ''alatke'' za čišćenje. Sam bog zna koliko ih je izgrizla ako se desi da zaboravimo u dvorištu, a dešavalo se...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back