O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, ovaj mali sa šećerom je krišom jeo plazma keks dok mu je majka sedela na predavanju i baš juče kada su mu merili šećer na dva sata. Našli se doktori u čudu kada izmere 10 pa za dva sata 17 a nije jeo ništa. Tek kad ga je majka pričvrljila u sobi priznao je da je izlazio sa predavanja da bi jep plazmu. Ona sirota ode do doktorke da kaže šta je uradio, ova se samo nasmeja i kaže sutra ćemo ponovo, nije važno. Mukica mala obožava slatko a sada ne sme:sad2:

Jao, ovaj mali sa šećerom je krišom jeo plazma keks dok mu je majka sedela na predavanju i baš juče kada su mu merili šećer na dva sata. Našli se doktori u čudu kada izmere 10 pa za dva sata 17 a nije jeo ništa. Tek kad ga je majka pričvrljila u sobi priznao je da je izlazio sa predavanja da bi jep plazmu. Ona sirota ode do doktorke da kaže šta je uradio, ova se samo nasmeja i kaže sutra ćemo ponovo, nije važno. Mukica mala obožava slatko a sada ne sme:sad2:

ovo je slično meni sin uradio. Ja trubim pre davanja krvi ne smeš jesti.... i on popio koka kolu. Rezultati simpatični, doktor me gleda i tek kad ga je pitao Miša priznao :evil:

Joj, srce malo....
A ja se nadala da će ipak biti nešto prolazno i da će se regulisati. Baš mi je žao.

Joj, srce malo....
A ja se nadala da će ipak biti nešto prolazno i da će se regulisati. Baš mi je žao.

Ma sva sreće te su dospeli u tu banju gde Nada, njegova majka, kaže da su jako fini, ljubazni, strpljivi i stvarno mnogo pomažu da i ona i dete budu smireni. Šta ćeš. Vremenom će naučiti šta sme a šta ne sme. Čak smeju da jedu uerokrem namazan na hleb. jedan otac kaže da njegovom malon nije ništa (malko skoči šećer) kada jede eurokrem ali mu šećer poludi ako namaže džem bilo koji. Valjda onaj voćni šećer mu organizamu smeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back