O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nesto mi koci ovaj adsl, i tek sam naknadno procitala sve vase poruke i skapirala....
eh, ja odavno nisam citala, moja andjela je nocobdija, leze u dvanest, pola jedan
obicno zaspim pre nje :(
bas mi treba jos jedna soba
a i kako misli da joj napravimo seku ili batu

Ma sva sreće te su dospeli u tu banju gde Nada, njegova majka, kaže da su jako fini, ljubazni, strpljivi i stvarno mnogo pomažu da i ona i dete budu smireni. Šta ćeš. Vremenom će naučiti šta sme a šta ne sme. Čak smeju da jedu uerokrem namazan na hleb. jedan otac kaže da njegovom malon nije ništa (malko skoči šećer) kada jede eurokrem ali mu šećer poludi ako namaže džem bilo koji. Valjda onaj voćni šećer mu organizamu smeta.

Da, pa ima sada i tih namirnica za dijabetičare, da ne moraju biti uskraćeni baš za sve, ali to kad se krene sa insulinom, ostaje za ceo život. A i dete dok prihvati da se bocka svaki čas. Dobro je za tu banju, ne mogu da verujem da su naišli na takvo nerazumevanje to je užasan šok za sve, i za dete i roditelje.

jao probali smo i tu varijantu, ali ona krenula za nama, kao "ma da vidim ja sta vi tu radite" (u kupatilu)
eh, jedino na krov da se popnemo

Dobro vece. Jedan savet od starije, nacitane dame: budi Andjelu danima i danima u 7 ujutru, ne daj joj da spava preko dana, uz obavezno igranje sve u sesnaest sa Monom i loptom, pa ces za koji dan imati lepo celo vece za citanje...:)

Moja deca su bili ranoranioci i ranospavaoci kad su bili mali... navikla to mama:D

Dobro vece. Jedan savet od starije, nacitane dame: budi Andjelu danima i danima u 7 ujutru, ne daj joj da spava preko dana, uz obavezno igranje sve u sesnaest sa Monom i loptom, pa ces za koji dan imati lepo celo vece za citanje...:)

Moja deca su bili ranoranioci i ranospavaoci kad su bili mali... navikla to mama:D

Viš šta radi iskustvo :D
Takodje isti princip primenjen:per:

ma vrtic je zakon, nego ovih dana je bilo problema sa vrticem, ona ide u onaj ozloglaseni vrtic "Sestre Bukumirovic", gde je struja dosla u kontakt sa vodom, pa je pod hitno vrtic zatvoren, a deca rasturena po grupama u druge vrtice. i tako nije isla skoro dve nedelje i onda sve poremeti i spavanje i jelo i leganje u krevet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back