O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam tako skoro krompirice stavila u rernu i sela sa drugaricom da pijem kafu, i jos klinci igraju igrice na racunaru u kuhinji i uopste ne konstatuju da se dimi iz rerne
naravno, krompirici ugljenisani, zavrsili su u wc solji, a nova tura je stavljena, zajedno sa jos jednom kafom :)

odoh definitivno, inace necu imati sta sutra da obucem :lol:

Prilozi

• peglanje.jpg
    peglanje.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 31
Ja jesam, fantastičan je filmić. Baš sam se slatko nasmejala.

Savršeno. Žika i Milica se pokačili nešto oko njene vožnje u blokove da pije kafu sa drugaricom u kafiću. Otac se protivi da vozi po ovom ledu jer smatra da još nije dorasla noćnoj vožnji u tim uslovima a ona puna sebe hoće. Uleću oboje u kuću i raspravka, Maza pobeže u kupatilo čim je čula povišene glasove, Šaša pod sto a Meš naravno ne reaguje.
Kad su se malo stišali tj razdvojili a Žika nastavio da zvoca (jedina ga ja čujem jer sedim u sobi i knjižim) dodje Miloš da drži sestri stranu. Onda sidje i ona i Anica i ja im pokažem snimak ovog kučeta koje igra. Nesta nervoza, osmesi na svim licima, maza izadje iz kupatila a Šaša ispod stola, Meš je i dalje kulirao ali svadje nestade. Završilo se tako što je Miloš odvezao Milicu u kafić a onda će otići po nju da je doveze nazad.
Misija ispunjena zahvaljujući jednom prepametnom keru koji igra:D

Idem da pustim pse, pa da obrišemo šape. One su tako graciozne kada daju jednu po jednu šapu da im se briše i tako stabilne na one ostale tri a Meš kada ti da šapu samo što te ne prevrne a stabilnost na tri noge je za njega još uvek misaona imenica :hahaha:
Ali je brzo naučio šta je kupatilo, da je on poslednji u redu i da treba da sedne pored kade dok obrišem prvo devojke:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back