O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
srecan-1.gif
srecan-1.gif
srecan-1.gif

Vala ja ću da poludim od ovih mojih zveri.
Dona ima teranje, kao dama nejgoreg morala samo se trti i pomera rep dražeći komšijske pse i naravno sina Baju. On je načisto izludeo, ne spava (neće čak ni kod nas u sobi već stane pored vrata od terase sa koje se vidi Donin boks i zavija. Zato ga pustimo i on danonoćno sedi pored Doninog boksa a često i proturi šapu unutra i stavi je na Donu. Da nisu šta jesu bila bi idila.
Ama u onim trenucima kada je pustimo iz boksa uz strogo nadgledanje skače na nju ko lud (na svu sreću sa pogrešne strane) i dok ona pije vodu pomalo i on lizne i to je to.
Bem ti sex će se mre.

Haha.Teranje.Cudna stvar.Kako samo gadovi omirisu bem im lebac.Dodje citava svita alfa muzjaka i laje pred kucu.Ludnica.Skroz.E danas su sinteri isli kroz moje naselje.Izgleda da zbo zabavista i marketa koji su u gradnji,vise nisu pozeljne lutalice.

jao ovde je opšte zavijanje. Osim Done i komšijska kuja ima teranje (mada je ona već imala safety sex, mislim sa odabranikom srca ne njenog već komšijinog, tako da su njihova 3 mužijaka + mlađani Sin Baja totalno otkačili, a mislim i skoro cela ulica je na rubu nervnog sloma.
Pada kiša u najveće, ali recimo Sin Baja uopšte nema namere da se skloni sa kiše stoji ili leži pored Dononog boksa i cvili, zavija urla ili samo je gleda.Strašnilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back