alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e boli me uvo bas...necu da udomljavam nijednu zivotinju nikad vise....tj. hocu ali samo rasne,posto samo njih vole...a mesance cu da eutanaziram...svakog kog nadjem posto oni ne vrede uopste....bolje ja da im prewsudim nego onaj chopor ili automobili...ili ludi ljudi
(pizdim zbog teme pokloni)
Jel u indiji zive kobre i jos neke jako opasne otrovnice?To je smrt.A koliko moze da se prezivi dugo od ujeda zmije.Recimo za ove nase otrovnice me zanima.I jel bude nesto kad belouska ujede?
zglavkari ti je "domaci" naziv za artropode(artros-zglavak)
zglavkari(artropode) se dele na
chelicerata i mandibulata
u chelicerata spadaju pauci,kosci,krpelji i niz drugih
a u mandibulata rakovi(crustacea),stonoge(myriapoda) i insekti(hexapoda)
nije mi za dzabe covek dao 7 na ispitu!![]()
Većina rakova, ako ne i svi, imaju helicere? Mislim, čime bi se hranili i borili za teritoriju/pravo na parenje...?!Ako ti dosad niko nije odgovorio, najotrovnija (koliko je meni poznato) zmija u Indiji je kraljevska kobra. Ima još otrovnih vrsta ali ona je najsmrtonosnija od autohtonih. Veliki broj ljudi strada i od pitona, tigrova, morskih krokodila i ajkula-bikova. A od domaćih vrsta zmija najotrovniji je upravo poskok, negde na drugom mestu je šarka (mislim da je ima i kod nas) dok belouška nije otrovna sama po sebi, otok od njenog ujeda nastaje zbog specifičnog bakterijskog koktela u njenim ustima. Isto kao recimo kod smuka. Ili daleko opasnijeg i većeg (kod nas ga, hvala bogu, nema) komodskog zmaja koji spada u guštere ali je po nekim karakteristikama mnogo sličniji zmijama nego gušterima. On je ujedno i najveći varan na Zemlji.

idite bre do djavola....napraviste od ujeda mačke pravu DRAMU dostojnu ŠEKSPIRA....
PA ŠTA SE DEŠAVA KAD TIGAR NAPADNEEEE....ako je ovoliko zbog mačke
Tigar to radi "swiftly and with style", što kaže Nikola Kojo u Anđelima, "Učini to... što bezbolnije!" Nije u pitanju domaća mačka nego clostridium tetani, isto to bi te snašlo i od tigra, samo kad bi preživeo napad. 
Sto ti smesan taj pas

Да, јесте ... намерно сам га тако сликала ... не треба због тога да ми делиш поене.![]()
Primecen clan - "vidi ga mali i on bi malo.."
Zainteresovan clan - "a sta vi tu nesto muljate bez mene.. i ja bih malo"
Pocetnik - "gde su ti roditelji, crni sine, i sto ne paze na tebe!"
Наставак ,,,
Истиче се - "упоран у покушају да се навуче"
Елита - "још увек га виђају по крају али није изгубио углед на форуму"
Будућа легенда - "још мало па заборављен у РЛ"
Легенда - "скроз заборављен у РЛ"
![]()
Novi clan - "naivna budala koja nije svesna sta ga ceka ovde"
Aktivni clan - "jos malo pa je pecen"
Hiperaktivni clan - "pusti, pusti drogu"