O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel u indiji zive kobre i jos neke jako opasne otrovnice?To je smrt.A koliko moze da se prezivi dugo od ujeda zmije.Recimo za ove nase otrovnice me zanima.I jel bude nesto kad belouska ujede?

Problem je u tome sto je INDIJA pprepuna tih siromasnih naselja...puno siromasnih ljudi koji zive u tim prljavim naseljima koja su neuredjena i u koje zalaze uglavnom Kobre i druge opasne zmije...ujedaju te nesrecnike koje niko u tom trenutku ne moze da zbrine. Umiru brzo jer tu nemaju ni najobicnije ambulante. UZAS...

A ove nase nisu strasne...imamo protivotrove u svakoj boljoj apoteci...

BELOUSKA apsolutno nemoj da te brine mada ujed je malo neprijatan i yna recimo da malo otekne...MADA uvek treba posetiti lekara..PRAVILO JE....

A to me zanima recimo ja se nadjem na nekoj planini,koliko imam vremena dok me otrov ne stigne.Cuo sam da ne treba trcati,jer se tada otrov brze siri telom,jer je cirkulacija brza,znaci samo povez i ono(kao isisati i ispljunuti).

A to me zanima recimo ja se nadjem na nekoj planini,koliko imam vremena dok me otrov ne stigne.Cuo sam da ne treba trcati,jer se tada otrov brze siri telom,jer je cirkulacija brza,znaci samo povez i ono(kao isisati i ispljunuti).

DA....nikako trčati...ali to sam ja već pisao na onoj temi gde je Rile....
Samo se truditi da budes smiren.

Imas recimo fore do doktora oko 2 - 3 sata ali uz sprovedenu preventivu.

Nikako to sa sisanjem otrova...TO SU GLUPOSTI...
Stegnuti povezom ako to mesto ujeda dozvoljava iynad mesta ujeda. Najcesce mesto je noga ili ruka naravno. A najbolje je hladiti ranu dok se ne stigne do doktora.

E ovo je najjace. Gledao sam to i na TV-u. Valjda neki cirkus stigao u grad pa doveli medveda u studio da u neku emisiju i gradonacelnica valjda malo htela da se uslika pored medveda i ovaj je olesio.A inace direktor cirkusa skocio u pomoc a medved i njega odrao ko budalu.Ovaj u belom je dreser.
Ali scena kad je medved ugleda je najjaca hahahaaaa

Ma i ja znam da je isisati i ispljunuti glupost,de to vredi.Ma sreca pa u sremu ima otrovnica isto ko i kod vas nosoroga.Tako da nemam strah od njih,niti sam ikada imao.Ali oni dlakavi paukovi,to je sasvim druga stvar...

DA, ZNAM ZA TOG PAUKA...
ali uyasavam se svih tih insekata i zglavkara....
ima onaj jedan dobar film...NAPAD PAUKA....kad u labaratoriji neki paukovi mutiraju i postaju veliki i napadaju ceo grad.

e u tom filmu ima i pauk koji skace...on je bio najveci ubica...niko da mu pobegne...

takvog pauka ima i kod nas....samo je bas malecki....

E ovo je najjace. Gledao sam to i na TV-u. Valjda neki cirkus stigao u grad pa doveli medveda u studio da u neku emisiju i gradonacelnica valjda malo htela da se uslika pored medveda i ovaj je olesio.A inace direktor cirkusa skocio u pomoc a medved i njega odrao ko budalu.Ovaj u belom je dreser.
Ali scena kad je medved ugleda je najjaca hahahaaaa

Joj videla sam ovaj klip ranije, koji haos...Al' ga je izdresirao, svaka mu cast! :whistling:
Gledala sam neku emisiju na tv gde su pustili ovaj klip i objasnili da je greska u tome sto medved nju nije video da seda, nego se okrenuo i odjednom eto nekog novog i da ga je to podstaklo da napadne, tj da se brani.
Pa sta su hteli to su i dobili, ako su hteli da se neko mazi sa njima trebalo je da dovedu pudlicu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back