O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram malo, he,he....:whistling:

Jao ljudi ja nisam normalna, kupila sam keru jos jednu ogrlicu a ima ih vec milion! I to je ona davilica sa sirokim alkama, vec nekoliko meseci je merkam sto na drugim psima sto u radnjama, i sve kao ajde, necu, ima vec toliko i danas nisam mogla da izdrzim i kupim je! Al' sto mu lepo stojiiiii....:super:

Jel' to ona kao srebrna:?: ;)

Ja takve najvise volim, svakom psu lijepo stoje, a posebno crnim, kad vidim crnog labradora sa takvom ogrlicom.........(da ne kucam)

Jel' to ona kao srebrna:?: ;)

Ja takve najvise volim, svakom psu lijepo stoje, a posebno crnim, kad vidim crnog labradora sa takvom ogrlicom.........(da ne kucam)

Jeste ta srebrna, za koji cm je veca od njegovog vrata, ali bolje tako nego da ga steze. Probala sam da mu stavim i za broj manju, lepo je navukao na glavu ali sam mu posle tesko skinula i malo je bila knap, pa reko bolje ovako malkice veca.

da..to je bas slika dela gde sam ja...to je kolonija...to se vidi zgrada gde je kafić...

evo nas na odbojci na Eko Karavanu, na obali Drine...Željko je ovaj debeli...

IM001760.jpg

e ljudi ja se vratila posle mesec dana sa puta i gasa me nije prepoznao,prvo se uplasio i posle 5 minuta je skontao da sam ja a tih 5 minuta sam ja bila ubedjene da me nikada vise nece voleti ni znati: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back