alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
joj kakva je una faca
mnogo lepu glavicu ima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super nam je bilo,mene je bio strah posto ne voli da se voza kolima ali cim smo seli on je zaspao,pravili smo pauzu na svaki sat dva ali on retko da je izlazio iz kola.I zestoko se iskupao ali prvih par dana su nas terali sa plaza,kao nije za pse,boje se i bla bla bla na kraju smo nasli neku divlju ali izkupali smo se u svakom slucaju...........
Najsmesnije mi je bilo kada smo isli da se prosetamo po nekoj planincugi a Laki trckarao ispred nas....ljudi poceli da vicu kurjak i razbezali se samo tako
Mi smo morali da se nadrogiramo Persenom.
sada sam ih pustila napolje iako su cele noći bili unutra nikakve šteete nije bilo. Kulturo eve me, ne piškim i ne kakkim po kućama![]()
moj zlotvor je dobio po dupetuizgrizao mi je (posle toliko pohvala da mirno mozemo da mu ostavimo ceo cipelarnik na izvolte) novu papucu dovucenu iz berlina
tkacio: a bio je sam samo 4h, ali nas je zgleda cuo preko terase, jer smo bili na slavi dva sprata nize i resio da nije uredu sto ga nismo poveli. najvise me grize sto nisam sigurna da je skapirao zasto je dobio po dupetu... i opet sam izgubila poverenje, sta ako mu dune da opet pocne namestaj da grize? ubicu se, mislila sam da smo sve to prevazisli...
najbolje je kada se tako zacudis sto ih nema, pa jos pomislis kako su fini i kako su konacno naucili nesto a oni npr zderu pecenju u kuhinji ili razvalce pesak po terasi pa onda umoce sape u vodu pa ponosno skackaju po pesku,praveci blato i raznose ga po celom stanu : )
pa znači sina baja antihrist nije najgori. Juče ujutru sam zatekla do najsitnijeg delića izgrižene nove sandale one sunđeraste, rasprodaje su u championu pa kupila prekjuče sinu a on ih ostavio prilično visoko negde u dvorištu pošto je obuvao rolere. U toku noći pošto nikakva opasnost nije pretila našem domu (naročito u vidu mačaka i golubova) SBA nije imao pametniji zadatak, pa pošto ne spava čak ni u boksu nego je pušten u dvorišteu da se maje i danjui noću, zadao sebi tzadatak da napada sandale. i tolko beše. trajale su ceo jedan dan
ma sva sreca sto su uz malu preradu papuce ipak nosive... da vidis samo kad mu je (tu jednu sto je grickao) prinesem da vidi sta je uradio, sklanja glavu, nece da je vidi, zlotvor moj... pomirili smo se, ali imam problem, trudim se da ne panicim, ali: jutros u setnji sam primetila da ima neku prasinu sa jedne strane njuske, kad ja malo bolje pogledam, nije prasina nego kao polen ali nekako zelenkasto-zuckast, isekla sam se, odmah otrcala kuci obrisala i oprala njusku. sad ga nadgledam... jel ima polen u takvoj boji? u mom donjem delu naselja nikad nisu stavljali otrove, ali bas se plasim...
predpostavljam da je ovde u pitanju nas omiljeni maceci predstavnik drustva antihrista
![]()