O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ljudi moji kako su male kuce divna stvorenjca!! :zaljubljena: Moracu da kupim kuchu i da se regrutujem u 'foster home', pa da stalno imam male kuce!:heart:

Ja imam kuću... Ma šta, živim u jednoj a imam još dve ali ne bih to mogla, bio bi mi problem posle da se rastanem od njih. Čuvala sam jedno štene nedelju dana, bilo je beba od 3 nedelje, kad je otišao još nedelju dana sam se budila noću i osluškivala da li plače.

Pa gde si nam ti, nema te sto godina! Sta radi Gilence?:)
:D evo me malo sam se odvikla od tastature, pisacu vam ovih dana o kucecim novostima iz belog sveta.

a gilence se razmazio nevidjeno, moj tata ga je cuvao i gile ga je "naucio" da mora da mu zacinjava granule raznoraznim dodacima da bi ih uopste njusnuo. ne smem ni da pitam sta je sve jeo... druzio se sa sestricinom, bio sam najduze po 2-3 sata, ma uzivao. sad smo bili jos tri dana na selu pa se istrcao i izlajao braneci dvoriste, njemu milina.

kakve kuce ti pominjes?

Pozdrav ljudi ovo je moj prvi post.Pre par dana sam morao da uspavam moj vucjaka:cry:...U skorije vreme nameravam da kupim psa.Ako bi mogli da mi pomognete pri izboru?Treba mi za dvoriste,da kolko tolko cuva kucu,i da je lep...najbolje beo,nada moze i neka druga boja......Pozz

Pozdrav ljudi ovo je moj prvi post.Pre par dana sam morao da uspavam moj vucjaka:cry:...U skorije vreme nameravam da kupim psa.Ako bi mogli da mi pomognete pri izboru?Treba mi za dvoriste,da kolko tolko cuva kucu,i da je lep...najbolje beo,nada moze i neka druga boja......Pozz

isčitaj temu Belgijski ovčar malinoa i sve ti je jasno, mada da ne budem baš toliko isključiva imaš i one teme izbor psa za stani dvorište. Procunjaj malo po sterim temema, mlad si imaš vremena:ok:

Imas i Svajcarskog belog ovcara,on je identican kao nemacki ovcar ali je skroz beo.

Ja imam kuću... Ma šta, živim u jednoj a imam još dve ali ne bih to mogla, bio bi mi problem posle da se rastanem od njih. Čuvala sam jedno štene nedelju dana, bilo je beba od 3 nedelje, kad je otišao još nedelju dana sam se budila noću i osluškivala da li plače.

Ma znam da je tesko rastati se od njih, ali ja sam tada malo vise srecna nego tuzna kad znam da idu kod finih ljudi.

:D evo me malo sam se odvikla od tastature, pisacu vam ovih dana o kucecim novostima iz belog sveta.

a gilence se razmazio nevidjeno, moj tata ga je cuvao i gile ga je "naucio" da mora da mu zacinjava granule raznoraznim dodacima da bi ih uopste njusnuo. ne smem ni da pitam sta je sve jeo... druzio se sa sestricinom, bio sam najduze po 2-3 sata, ma uzivao. sad smo bili jos tri dana na selu pa se istrcao i izlajao braneci dvoriste, njemu milina.

kakve kuce ti pominjes?

Sta da ti kazem, vracaj Gileta pod hitno u 'normalu' da ne bi morala da mu budes licni rob od sada pa nadalje.:lol: Bas mi je drago da se i on tako lepo proveo, cmokni ga jednom u moje i Tedijevo ime.:cmok:

Mislim na one male kuce ovde kod mene u blizini, postavila sam njihove slike na 'pokloni..'. Bilo ih je 11, pa je jedno uzeto, pa su ih sve otrovali, sedmoro je prezivelo, onda su izgleda jednog usvojili jer ga nema vec par dana a malisa je kao secer, i sad ih je sestoro i neodoljivi su!:heart: Imaju dva meseca...

meni je bilo najteze da se rastanem od Flekice....plakala sam danima...kada su doshli po nju,zacenila sam se i gushilo me neshto...
od tada mnogo lakse udomljavam zivotinje....tj.mnogo se lakse rastajem od njih...

Ja stvarno ne znam šta je sa ovim mojim psima. Stidim se da priznam, ali bolje da kažem, možda je neko od vas imao sličan problem. Pekjuče je Sin Baja Antihrist uhvatio goluba ubio ga i doneo ponosno pred oje noge . Kad nisam šlogirala. Izgrdila sam ga i juče doživim nov šok. Ovoga puta je Dona to uradila iako 4 godine ne dira iste tj golubove. Često ona leži a gugutke i vrapci dojedaju mrvice iz njihovih činija. Ponekad ih jurnu, ali ovo da napadnu i uhvate goluba. .A nisu nikad učeni ni na kakav oblik agresivnosti. Užas. I šta sad

Mislim da to nije nikakav oblik agresivnosti nego im se jednostavno probudio lovacki duh. Jedino ne razumem otkud tako odjednom...

Ljudi moji ovaj moj ker prolupao, poceo je da juri zenke koje su sterilisane kao da su u teranju.:eek: Imamo u zgradi pored ljude koji imaju cetiri zenke, najstarija je sterilisana odavno a ostale tri nisu, i on se sada mota oko te sterilisane kao da je u spicu teranja. Meni bilo cudno, ali posto je treca zenka pred teranjem reko' mozda je ova pokupila njen miris ili tako nesto, pa se on zbunio. Medjutim jutros sretnemo jednu pekinezerku od 11 godina koja je sterilisana pre 3g., srecemo je povremeno i danas se Tedi navrzao na nju kao blesav. A ona isto skakuce oko njega, medjutim posto je suvise veliki za nju sve sto je mogao da uradi je da je izbalavi. I opet mi nije jasno sta i kako.... jel to doslo vreme za njegovu sterilizaciju ili sta?

ma kao da im je ova vrućina pomutila razum.
ej što Dona to radi, đene đene, koliko je besna od nje me to manje iznenađuje. Ali sin Baja Atihrist, on?! ON definitivno jeste nejveći štetnik na ovim prostorima ali nije bio ubica. PA on se pri rođenju nije našao na podu nego sam ga dočekala u dlanove, mažen i pažen od te sekunde i on tako. <Strašno

Nema to veze sta im daje, to je zabluda, cesto ljudi misle da ako se psu daje frisko i krvavo meso da ce zbog toga postati krvolocan, to nije istina...
To je pseci instikt, zato lovi...

ps: Moji psi su cesto gledali klanje pilica, svinja i ovaca, pili su krv i jeli drob, a nisu davili domace zivotinje (ne racunam pacove :D ).

Poslednja izmena:
ma kao da im je ova vrućina pomutila razum.
ej što Dona to radi, đene đene, koliko je besna od nje me to manje iznenađuje. Ali sin Baja Atihrist, on?! ON definitivno jeste nejveći štetnik na ovim prostorima ali nije bio ubica. PA on se pri rođenju nije našao na podu nego sam ga dočekala u dlanove, mažen i pažen od te sekunde i on tako. <Strašno

Dona nemoj da te zabrinjava i nemoj da to shvatas kao izdaju i nesto licno. Njihove reakcije nisu precizno programirane i cesto su nepredvidive, i uz to sto nemaju moc logicnog rezonovanja imaju jak instinkt lovca, mi to zaboravimo ponekad. Ma hej.. nije on ubica. Sasava si. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back