krisb
Domaćin
- Poruka
- 3.925
Milice evo procitaj ovo, mozda nadjes nesto zanimljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko moze da mi kaze kako psi podnose put do mora(idemo kolimo,nekix 10ak sati voznje),koliko cesto treba da stajemo,i da li nam treba pasos za njega ili jos nesto?
cini mi se da je bila tema o ovomeali ne mogu da je nadjem
![]()
Trebali sta vise da ga vozite da se malo navikne. A i ovo je ok sto kaze mm. Neki ljudi cak svoje pse da kazem uspavaju nekim lekom da bi lakse podneli put.
Idete u CG? Treba onaj pasoš što je dobio kad je vakcinisam i čipovan, popunjen kako treba. Znači, treba da ima u njemu potvrde o vakcinacijama (besnilo i ostale), o čipu (ili tetovaži) i o zdravstvenom stanju ne stariju od 15 dana pre polaska na put a ako idete u EU, onda i potvrda o razvijenom imunitetu na besnilo iz referentne laboratorije. dan pred put i u toku puta ga minimalno hranite, samo suvim granulicama po mogućnosti, i ponesite mu činiju za vodu i flašu vode. Neka se ispiški i iskaki pred polazak i stajte kad god vam se učini da je nervozniji nego inače. Ne znam kako podnosi vožnju, možda ne bi bilo zgoreg da mu date malo klometola, on sprečava mučninu i fino smiri. PA se lepo provedite i postavi fotke kad se vratite.![]()
Pa naravno, kako da mi idemo a da on ne osoli svoje cenjeno dupe......? Svasta Mjau mjau i od tebe!!!!!!
Heheehehh jedva cekam da vidim kako ce mu se svideti!!!!
E ljudi nocas palimo na more, vracamo se za metar dana.....nadamo se da cemo uspeti da se konektujemo i odozdole cisto da uploadujemo neke footkice , cisto da vas malo posolimo.......
Ljubimo vas , do skorog kuckanja
P.S. Muvacu se ja tu jos malko danas , da vidim da nece oni koferi sami da se spakuju, pa ako vidim da nece...moracu ja![]()
eto...i oni odose na more...... svi idu na more,samo ja necu ici(najverovatnije)tkacio:
tkacio:
![]()
eto...i oni odose na more...... svi idu na more,samo ja necu ici(najverovatnije)tkacio:
tkacio:
![]()
Pa naravno, kako da mi idemo a da on ne osoli svoje cenjeno dupe......? Svasta Mjau mjau i od tebe!!!!!!
Heheehehh jedva cekam da vidim kako ce mu se svideti!!!!
Da ti bude lakse necu ni jaali imamo mi nase Beogradsko more, jos da izdejstvujemo da mozemo pse da vodimo i to je to
![]()