O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa posalji na pp, ako si mislila na mene, sto se tice hranjenja "zivim"mesom,,,jer ako je to tolika promena...ja cu odmah da se upucam,,,to bi bilo pas navikao na kuvanu hranu, prelaz na nekuvanu je sok za organizam i onda se desava ovo sto si napisala?Uh....:thumbdown:

Bas si me zasmejala.. :D Pa hocu.. a nemoj da se upucas! :lol: Ma, ti si kao i ja.. drhtim nad svakom promenom, kapiram. Nisam imala mnogo slobodnog vremena, izvini.. stize... ;)

Jesam taj sam nego mi se nesto zeznula sifra il ista vec i nisam mogao nikako da udjem u profil. Poslao sam i zahteh za izmenu sifre i nista mi nije stizalo 3 dana i ja napravim novi profil.
pa ako mi bude nesto stiglo vraticu se na stari.

Listam ja halo oglase zbog necega i ajd reko' malo da pogledam i rubriku "Kucni ljubimci" i nadjem oglas u kome se po nekoj abnormalnoj ceni prodaju mesanci Dogo Argentino i Nemacke doge. WTF? Ispostavilo se da covek specijalno gaji ove mesance i prodaje ih kao izuzetno 'ostre' pse- cuvare. Dakle stvarno....

Meni je samo zao tih pasa.... Oni ce jadni da zavrse na lancu, potpuno ne socijalizovani, verovatno bolesni, izgladnjivani, a skoro sigurno bi moglo nesto dobro da se izvice iz njih, bez obzira na nepotrebnost takve mesavine.... Neki verovatno nece ni biti za cuvare.... Mukice male.... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back