O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
proizvode od soje kupujte u prodavnicama zdrave hrane
samo da napomenem da 400 ml jogurta kosta 67 dinara,tako nesto,a litar mleka od soje kosta 203 dinara...htela mica juche da kupi da proba,pa su mi otpale ushi i samo sam elegantno izletela iz prodavnice

uzgred Milice,kad sam hteo one komarce da ti uvalim pola kile po 100 dindza , to zaprawo i nisu bili komarci neko neki mravi shto lete ne znam kako se zowu...bilo meni cudno da budu komarci tako veliki ali ko zna:lol:

ima specifichan miris ...ne znam koliko kosta , kravlje mleko je 40 , a znam da je ovchiji sir oko :think::think:500 din/kg(nisam bas 100% siguran , mozda je duplow skuplji od kravljeg)...

Jednom je deda bio da kupi kravlje i naleteo na ovchije , pre dosta vremena je bio isto jako jako jako skup

Poslednja izmena:
GM je skraćenica za genetske modifikacije. Nije dokazano da su štetne ali nije dokazano ni da nisu tako da su kod mene zasad na listi za izbegavanje. Viđala sam u DM, Rodiću i Idei kao šejk od soje, ukusi vanile i čokolade ali je bio prilično skup, oko 70 i nešto dinara za 0,2l ili 0,25, nisam sigurna. Ima po biošopovima tih stvari da se kupe, samo pogledajte pažljivije.

Kad smo već kod zdravih stvari, Lorencio, zaboravila sam da napomenem pre neki dan da voda za zeleni čaj ne sme da provri, ja ga spremam sa skroz vrelom vodom iz bojlera, mada bi po pravilu bilo da se pomešaju iste količine proključale i hladne vode, tako se dobije temperatura od oko 80 stepeni.

GM je skraćenica za genetske modifikacije. Nije dokazano da su štetne ali nije dokazano ni da nisu tako da su kod mene zasad na listi za izbegavanje. Viđala sam u DM, Rodiću i Idei kao šejk od soje, ukusi vanile i čokolade ali je bio prilično skup, oko 70 i nešto dinara za 0,2l ili 0,25, nisam sigurna. Ima po biošopovima tih stvari da se kupe, samo pogledajte pažljivije.

Kad smo već kod zdravih stvari, Lorencio, zaboravila sam da napomenem pre neki dan da voda za zeleni čaj ne sme da provri, ja ga spremam sa skroz vrelom vodom iz bojlera, mada bi po pravilu bilo da se pomešaju iste količine proključale i hladne vode, tako se dobije temperatura od oko 80 stepeni.

Da proviri, prevedi mi:mrgreen:...Ja kuvam vodu u dzezvu i posle stavljam u sholju preko filtera ...hvalaa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back