kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
nisu losi, kad ih ne cujem....,,,,,a ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

proizvode od soje kupujte u prodavnicama zdrave hrane
samo da napomenem da 400 ml jogurta kosta 67 dinara,tako nesto,a litar mleka od soje kosta 203 dinara...htela mica juche da kupi da proba,pa su mi otpale ushi i samo sam elegantno izletela iz prodavnice

hvala milice....mi bi da se "bacimo" na zdravu hranu,,,,a ti skoro pade u prodavnici kad si videla cene![]()

500 din/kg(nisam bas 100% siguran , mozda je duplow skuplji od kravljeg)...ima specifichan miris ...ne znam koliko kosta , kravlje mleko je 40 , a znam da je ovchiji sir oko500 din/kg...
Jednom je deda bio da kupi kravlje i naleteo na ovchije , pre dosta vremena je bio isto jako jako jako skup

GM je skraćenica za genetske modifikacije. Nije dokazano da su štetne ali nije dokazano ni da nisu tako da su kod mene zasad na listi za izbegavanje. Viđala sam u DM, Rodiću i Idei kao šejk od soje, ukusi vanile i čokolade ali je bio prilično skup, oko 70 i nešto dinara za 0,2l ili 0,25, nisam sigurna. Ima po biošopovima tih stvari da se kupe, samo pogledajte pažljivije.
Kad smo već kod zdravih stvari, Lorencio, zaboravila sam da napomenem pre neki dan da voda za zeleni čaj ne sme da provri, ja ga spremam sa skroz vrelom vodom iz bojlera, mada bi po pravilu bilo da se pomešaju iste količine proključale i hladne vode, tako se dobije temperatura od oko 80 stepeni.
...Ja kuvam vodu u dzezvu i posle stavljam u sholju preko filtera ...hvalaaok....a koje si ti godishte ?msm nije bas tako bitno nego chisto informatiwno
wow , prelep je , i te dlake , ko mali mali medveditj
sad mogu mirno da spavam
sad mogu mirno da spavam
![]()
laku noc ...jel taj cmok za mene , aaa?