mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
bash si vulgaran![]()
Sram te bilo, dragojlo, postideo si Micu! Znaš, ovde ima i maloletnika. Nije lepo da se tako izražavaš. Nije ovo tvoje lično igralište.

Lorencio, čestitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bash si vulgaran![]()

А да знате шта ми је послао на ПП умрли бисте од смеха!

izgleda da je stvarno bio utucen, da ne kazem depresivan od kad ga je ujeo drugar, pa onda osa/pcela i alergiska reakcija, veterinar, smrdljiva ogrlica itd... ali danas je opet onaj stari 
nego gile zivnuoizgleda da je stvarno bio utucen, da ne kazem depresivan od kad ga je ujeo drugar, pa onda osa/pcela i alergiska reakcija, veterinar, smrdljiva ogrlica itd... ali danas je opet onaj stari
![]()
e,alal gileta je bas krenulo...coka,izmazi ga i izgnjavi i daj mu neki fini slatkis : )

ljudi,ja ima problem,ona komsinica je ispricala drugoj komisnici koja isto ima pudlu(zgrada mi je puna pudli i ja nemam nista pritv njih,davno sam i sama imala jednu) da je gasa napao njenu pudlu, i veceras ja stojim ispred ulaza u zgradu,gasa lezi pored mene i dolazi ta druga komsinica sa pudlom i onako zabezknuto staje i ne sme da prodje,tj da udje u zgradu...ja pitam " u cemu je problem" ona kaze da se plasi da ih ne napadne macor,jedva sam je ubedila da prodje,naravno ovaj moj ih nije video u prostru,nije odreagovao...uzas,samo da ne prave dalje probleme...eto,morala sam da vam se izjadam..
E,imam sada ja jedno pitanje sto nema uopste veze sa ovim podforumom, da li je moguce da me zbog kafe bode sa desne strane u grudima ..Mislim od kada sam poceo da pijem kafu je pocelo da me boli...Pijem uvece,tj nocu pre nego sto pocnem sa uchenjem jednu veliku sholjicu ,onu crvenu doncafe sto pise na njoj..
pa nadam se da su se sada uverile...bas sam se osecala bzv i neprijatno ...

Sram te bilo, dragojlo, postideo si Micu! Znaš, ovde ima i maloletnika. Nije lepo da se tako izražavaš. Nije ovo tvoje lično igralište.
Lorencio, čestitam.

to je najgore,sto meni bude glupo a pojma nemam zbog cega,kao da ih ugrozavam...straaasno...sto je tebi neprijatno? pa nisi ti debil u toj celoj prichi nego one...![]()

sad ispada da sam ja maloletna
nisam ja sam velika![]()
i prestani da me izvlačiš iz kontexta!

joj.... deco moja
laku noc...ide vasha mama mica da spava...
big mamma
salim se ajde laku noc...lepo pajkite![]()