O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa za tebe moze 100 a za ostale ...hmm,moram da razmislim josh..a ubijam ih sam , da vidis samo kako mi dolaze pred monitorom,stavio sam boje i svetla na 100% oci mi izbija ali neka , vazno da oni meni dodju, samo slete na sto i puk,gotovo:lol:

jao ja bash volim plavo zelenu :rumenko:
ali takve ochi zaista volim da vidim...
hahahahhahaha...
pa ne znam...maslinasto zelenu,bordo......sta znam....zutu...ali ne onu agresivnu zutu...ma nemam pojma

e imas neki bolesni glupi film na sinemaniji

Kaže mi Ria da su ga vodile ona i Mili kod psihologa za životinje i da, nažalost, nije prošao procenu za udomljavanje, teško da će se ikad resocijalizovati. Možda je eutanazija najbolje rešenje? (Ako mislimo na istog ljubimca)

Kaže mi Ria da su ga vodile ona i Mili kod psihologa za životinje i da, nažalost, nije prošao procenu za udomljavanje, teško da će se ikad resocijalizovati. Možda je eutanazija najbolje rešenje? (Ako mislimo na istog ljubimca)

Добро каже Мими .... несрећник је безнадежно асоцијалан ... и јесте, само еутаназија долази у обзир од свих могућности које смо размотрили ... само, ја немам срца то да урадим, има ли добровољаца?:sad2: А пазите кад ни вазектомија није помогла.:dash:

:whistling::whistling::whistling:

Добро каже Мими .... несрећник је безнадежно асоцијалан ... и јесте, само еутаназија долази у обзир од свих могућности које смо размотрили ... само, ја немам срца то да урадим, има ли добровољаца?:sad2: А пазите кад ни вазектомија није помогла.:dash:

:whistling::whistling::whistling:

Pa normalno da vazektomija nije upalila, lepo sam ti rekla da se sve povadi. Evo, ja ću da ga eutanaziram! :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back