O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on ce biti pusten..TO JE SIGURNO...ali sada VEROVATNO necu tio da uradim jer su neocekivano nastupili hladni dani i sada je kasno....
Ostavicu ga yimus kod mene pa razmisljam da mu lepo sredim. Sredjeno mu je i sad ali bih voleo da to ovako osvetlim i unesem ga unutra. Stvarno je predivan prizor.
Sloyices se....;)

sve nesto razmishljam...npr....volela bih da zivim u africi....npr...u juznoafrichkoj republiiiik....e sad....
kopka me rt dobre nade i okolina.....ima velikih belih ko mrava na mojoj terasi.....i kako npr...da plivam dole a da ne budem uzina nekoj od njih :think:
verovatno je ledena i voda....al svejedno.....kako da resim problem(predpostavimo da cu otici tamo,jel....nadam se jednog dana,a jos vise se nadam da cu se vratiti u jednom komadu)

sve nesto razmishljam...npr....volela bih da zivim u africi....npr...u juznoafrichkoj republiiiik....e sad....
kopka me rt dobre nade i okolina.....ima velikih belih ko mrava na mojoj terasi.....i kako npr...da plivam dole a da ne budem uzina nekoj od njih :think:
verovatno je ledena i voda....al svejedno.....kako da resim problem(predpostavimo da cu otici tamo,jel....nadam se jednog dana,a jos vise se nadam da cu se vratiti u jednom komadu)

haha...i mene on privlači...ta najjuynija tačka...
evo ti ga...

RtDobreNade.jpg

e...i vidis tu plazu?
e tu bih volela npr...da dodjem i da shljapkam po vodi...mozda malo i zaplivam....
al mi ajkule ne daju..
doduse.one su tu samo u odredjeno doba godine...ako se dobro secam...mozda sam pomesala nesto

mico velika bela sedamdeset i neke napala na hrvatskom primorju:lol: ne moras cak dole da ides samo tu do komsluka:mrgreen:

NISI.....

Ima dosta ajkula....bas tako...NJENO VELIČANSTVO :arrow: VELIKA BELA..brrrr....:eek:
i uopste ovde ima dosta yivotinjskog i biljnog sveta...odgovara ta klima

i te struje...Ajkule to mesto obožavaju....

Ali tio je izazov recimo zaplivati tu....E JA BIH MALO ODMAKAO OD OBALE...pa nek ode list od noge...pu pu...šalim se....

Ali bih definitivno zaplivao...Obožavam Adrenalin...strah..nesto novo...

pajce jel ima medveda tj susreta sa istim (naravno da ih ima :lol:) na tari? meni je to trip... sta raditi ako naletis na medu :D

TARU mnogo poznajem, cesto idem gore i znam i rendžere....

DAKLE...evo ti jedan odgovor....Ovog proleća bio na Tari i bas sedimo sa rendžerima
na Predovom Krstu (najvisi i najdalji deo Tare) i bas pricamo o medvedima i jedan renndžer ja naleteo na mečku sa dva mečića....Ništa čudno u tome da se to nije dogodilo
pre tri godine.....

ETO TI učestalost vidjanja medveda na Tari...Ima ih ali verovatnoća da ga vidis je
ravna nuli skoro...tako opušteno šetaj kroz prašume Tare i UŽIVAJ

e to su i meni ispricali kad sam bila proslog leta i dodali da se pentrao uz ono drvece sa "merdevinastim" granjem :lol:

tara je prelepa... a cula sam da ima i svoja cudovista u dubinama zaovinskog jezera... jel' se kupas tamo? meni deluje jezivo tamno :shock:

edit: ako imas protivotrov pri ruci mozda je i stavim u terarijum...

tara je prelepa... a cula sam da ima i svoja cudovista u dubinama zaovinskog jezera... jel' se kupas tamo? meni deluje jezivo tamno :shock:

ma nee....ali to jeyero je potopilo dosta kuća kada je napravljeno a tim ljudima su napravljeni novi domovi...

Tako se na dnu Zaovinskog jezera nalayi i bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr

PAZI SAD......nalazi se groblje....UŽAS, HOROR PRAVI.....
to jezero je rezervna akululacija koja služi da se dopuni perućačko jezero kada je manjak vodostaja......mnogo je veliko....i duboko bogami...

DA , kupao sam se......To jezero za noć može da opadne po par metara jer ga isprazne i dopune Perućac. Tako se desi da ribolovci privežu čamac za granje i dodju sutradan a omo - ČAMAC VISI na drvetu....

evo ga ja na ZaovinskoM.....

IMG_0057-1.jpg

ma nee....ali to jeyero je potopilo dosta kuća kada je napravljeno a tim ljudima su napravljeni novi domovi...

Tako se na dnu Zaovinskog jezera nalayi i bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrr

PAZI SAD......nalazi se groblje....UŽAS, HOROR PRAVI.....
to jezero je rezervna akululacija koja služi da se dopuni perućačko jezero kada je manjak vodostaja......mnogo je veliko....i duboko bogami...

DA , kupao sam se......To jezero za noć može da opadne po par metara jer ga isprazne i dopune Perućac. Tako se desi da ribolovci privežu čamac za granje i dodju sutradan a omo - ČAMAC VISI na drvetu....

evo ga ja na ZaovinskoM.....

IMG_0057-1.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... necu ni prst zamociti u tu vodu:confused:

znam znam bila videla i perucac i jezero i sve :) skoro
drina1-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back