Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
sigurna si i bez muškarca
bolje traži da je zaljubljen u tebe, da te poštuje i da te redovno '****

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurna si i bez muškarca

ti bi tako mator trebo da znaš da su zaljubljeni zgodni za manipulaciju...misim...baš poučno za mlade muškarce koji ovo pročitaju...:/sigurna si i bez muškarca
nisam ti ja izmislio vaginu i matericu, koje je tebi priroda podarila ( neko bi reko' od koske si nastala ), pa da pravim od krave, bika
to si što si, rasplodna krmača, žena - majka i biberče
ajde? kako nisi kad je od tvog rebra nastala
deder ne pravi se lud. Što bi reko karlin - IT'S THE CONTEXT THAT MAKES IT WRONG!

hrabrih muskaraca koji kazu otvoreno sta misle i koji se bore za zenu do koje im je stalo i zabole ih kakvi ce da ispadnu u ocima ovih ili onih ima svuda oko nas, ne mislim uopste da su oni nesto retko i da su globalno muskarci kukavice...
mozda neka decurlija koja je jos u pubertetu ili odrasli debili sa kojima i ovako nemam posla ..tako da je vise do nas zena sta trazimo i gde.
a takodje je vrlo bitno i kako se same postavimo prema njima, neki koji su zatvoreni i kukavice kako kazes su se zbog prave reakcije zene pretvarali u sekundi u divna otovrena bica, to je dvosmerno, a ako nema adekvatnog odgovora a znamo da smo sve ucinile da srusimo te zidove takav nam ne treba, jer to nije kukavica nego neko kome nije dovoljno stalo![]()

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Svaki put kad sam pokazao da mi je stalo - zajebao sam se. Ćuti i jebi - ta parola ti je bila zlatna.![]()
Svaki put kad sam pokazao da mi je stalo - zajebao sam se. Ćuti i jebi - ta parola ti je bila zlatna.![]()
hrabrih muskaraca koji kazu otvoreno sta misle i koji se bore za zenu do koje im je stalo i zabole ih kakvi ce da ispadnu u ocima ovih ili onih ima svuda oko nas, ne mislim uopste da su oni nesto retko i da su globalno muskarci kukavice...
mozda neka decurlija koja je jos u pubertetu ili odrasli debili sa kojima i ovako nemam posla ..tako da je vise do nas zena sta trazimo i gde.
a takodje je vrlo bitno i kako se same postavimo prema njima, neki koji su zatvoreni i kukavice kako kazes su se zbog prave reakcije zene pretvarali u sekundi u divna otovrena bica, to je dvosmerno, a ako nema adekvatnog odgovora a znamo da smo sve ucinile da srusimo te zidove takav nam ne treba, jer to nije kukavica nego neko kome nije dovoljno stalo![]()

pa sta ce ti takva zbog koje moras da glumatas da si opako hladan ...ako moras da krijes emocije da bi bila sa tobom ,sta ce ti to uopste..
to su one zene sto vole da ih zajebavaju muskarci jer misle da su oni onda veci frajeri,mislim ako je dobar prema meni nije dovoljno frajer...
znaci zene koje ne cene sebe dovoljno ...imala sam prilike da cujem neke takve kad kazu: cim je super prema meni pitam se sta mu fali...drugim recima jadna sam i cim si dobar prema meni jadnoj i ti si jadan...

gde si izvukla te zakljucke, kakve zabe i promene muskaraca, nikad nisam ni pomislila a ne pokusala da ih menjamizvini, ali ovo sto ti nazivas "zidovima", u kontekstu koji si navela, za mene su kompleksi. "rusenje zidova" nije nista do lecenje necijih kompleksa. istovremeno, tipicna zenska teznja da nekoga "promeni", da od zabe napravi princa i ostala sranja.
ja se ne bakcem ni kompleksima ni zabama, ali kukavice jesam sretala. bolja rec- slabice.

Ženski bolidi.pa sta ce ti takva zbog koje moras da glumatas da si opako hladan ...ako moras da krijes emocije da bi bila sa tobom ,sta ce ti to uopste..
to su one zene sto vole da ih zajebavaju muskarci jer misle da su oni onda veci frajeri,mislim ako je dobar prema meni nije dovoljno frajer...
znaci zene koje ne cene sebe dovoljno ...imala sam prilike da cujem neke takve kad kazu: cim je super prema meni pitam se sta mu fali...drugim recima jadna sam i cim si dobar prema meni jadnoj i ti si jadan...
ako bilo ko ima tolike ograde da prosto menja svoju sutinu, taj ima KOMPLEKSE.

Prosto se plasim da odgovorim na ovo..kukavicluka.

Dobro, znaci, tinejdzeri prilaze devojkama. Check!ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
Aha, znaci, nije bitno da pridje, nego nesto bez prilaska da uradi.vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
Naaaravnooo, a sta bi drugo bilo.da pokazu da im je stalo.
Jao, super, nije uopste tinejdz tema.da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
Ah, jos lepse. Znaci, moraju da prodju neki nepotrebni test, i da se izvine sto nisu odmah reagovali kako je predvidjeno, iako realno nemaju ni pojma kak'a boles'na prica je u pitanjukukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
I da prepisu svoje organe na donaciju za slucaj da njoj zatreba za nove cipele u nekom trenutku, a on nije u stanju da priskrbi kao ziva individua to. Eee, to je stalost.kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
Mislis, da je udavi nakon sto je shvatio kakva je zapravokukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...

Ima jos; super
Lepo je rekla neka diskutantica: da li si ti spremna na takav odnos? U glavu? Da dobijes sve sto ti sleduje?i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Postoji samo jedan jedini lek za muski kukavicluk - zenina podrska i odobravanje.
Muskarci su u stanju da urade velike stvari samo onda kada ih dozivljamo kao heroje i kada su stimulisani pohvalama.
Kritika ih ne popravlja, vec tera u "obustavljanje akcije".
pa sta ce ti takva zbog koje moras da glumatas da si opako hladan ...ako moras da krijes emocije da bi bila sa tobom ,sta ce ti to uopste..
otkad ovo nisam videla ne znaci da menja sustinu niti da ima komplekse, nego mozda samo nece da pokaze tu svoju sustinu jer mu nije dovoljno stalo, kome je stalo nije kukavica, nacice nacin da se izbori za zenu,
neko ce to da radi otvoreno i odmah nekom treba vise vremena ali svi kojima je stalo ce to uraditi, ovako ili onako, to je jace od coveka, onaj ko se ne bori zabole ga jednostavno![]()