o muskom sindromu...

hrabrih muskaraca koji kazu otvoreno sta misle i koji se bore za zenu do koje im je stalo i zabole ih kakvi ce da ispadnu u ocima ovih ili onih ima svuda oko nas, ne mislim uopste da su oni nesto retko i da su globalno muskarci kukavice...
mozda neka decurlija koja je jos u pubertetu ili odrasli debili sa kojima i ovako nemam posla ..tako da je vise do nas zena sta trazimo i gde.
a takodje je vrlo bitno i kako se same postavimo prema njima, neki koji su zatvoreni i kukavice kako kazes su se zbog prave reakcije zene pretvarali u sekundi u divna otovrena bica, to je dvosmerno, a ako nema adekvatnog odgovora a znamo da smo sve ucinile da srusimo te zidove takav nam ne treba, jer to nije kukavica nego neko kome nije dovoljno stalo z:)

Poslednja izmena:
hrabrih muskaraca koji kazu otvoreno sta misle i koji se bore za zenu do koje im je stalo i zabole ih kakvi ce da ispadnu u ocima ovih ili onih ima svuda oko nas, ne mislim uopste da su oni nesto retko i da su globalno muskarci kukavice...
mozda neka decurlija koja je jos u pubertetu ili odrasli debili sa kojima i ovako nemam posla ..tako da je vise do nas zena sta trazimo i gde.
a takodje je vrlo bitno i kako se same postavimo prema njima, neki koji su zatvoreni i kukavice kako kazes su se zbog prave reakcije zene pretvarali u sekundi u divna otovrena bica, to je dvosmerno, a ako nema adekvatnog odgovora a znamo da smo sve ucinile da srusimo te zidove takav nam ne treba, jer to nije kukavica nego neko kome nije dovoljno stalo z:)

:super:

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Svaki put kad sam pokazao da mi je stalo - zajebao sam se. Ćuti i jebi - ta parola ti je bila zlatna. :)

Svaki put kad sam pokazao da mi je stalo - zajebao sam se. Ćuti i jebi - ta parola ti je bila zlatna. :)

pa sta ce ti takva zbog koje moras da glumatas da si opako hladan ...ako moras da krijes emocije da bi bila sa tobom ,sta ce ti to uopste..
to su one zene sto vole da ih zajebavaju muskarci jer misle da su oni onda veci frajeri,mislim ako je dobar prema meni nije dovoljno frajer...:roll:
znaci zene koje ne cene sebe dovoljno ...imala sam prilike da cujem neke takve kad kazu: cim je super prema meni pitam se sta mu fali...drugim recima jadna sam i cim si dobar prema meni jadnoj i ti si jadan...

Poslednja izmena:

izvini, ali ovo sto ti nazivas "zidovima", u kontekstu koji si navela, za mene su kompleksi. "rusenje zidova" nije nista do lecenje necijih kompleksa. istovremeno, tipicna zenska teznja da nekoga "promeni", da od zabe napravi princa i ostala sranja.
ja se ne bakcem ni kompleksima ni zabama, ali kukavice jesam sretala. bolja rec- slabice.

pa sta ce ti takva zbog koje moras da glumatas da si opako hladan ...ako moras da krijes emocije da bi bila sa tobom ,sta ce ti to uopste..
to su one zene sto vole da ih zajebavaju muskarci jer misle da su oni onda veci frajeri,mislim ako je dobar prema meni nije dovoljno frajer...:roll:
znaci zene koje ne cene sebe dovoljno ...imala sam prilike da cujem neke takve kad kazu: cim je super prema meni pitam se sta mu fali...drugim recima jadna sam i cim si dobar prema meni jadnoj i ti si jadan...

da, ovo je tacno.
osoba pred kojom ne mozes da budes ono sto jesi, nije osoba za tebe.
vazi za sve polove ovoga sveta:)

izvini, ali ovo sto ti nazivas "zidovima", u kontekstu koji si navela, za mene su kompleksi. "rusenje zidova" nije nista do lecenje necijih kompleksa. istovremeno, tipicna zenska teznja da nekoga "promeni", da od zabe napravi princa i ostala sranja.
ja se ne bakcem ni kompleksima ni zabama, ali kukavice jesam sretala. bolja rec- slabice.
gde si izvukla te zakljucke, kakve zabe i promene muskaraca, nikad nisam ni pomislila a ne pokusala da ih menjam
govorim o tome i da su zene cesto razmazene folirantkinje koje hoce da muskarci obigravaju oko njih dok one glume ludilo...
zidovi nisu kompleksi vec ograda koja nas deli od spoljneg sveta,koga cu da pustim da prodje i da udje u taj moj svet zavisi od toga kako ce on da se postavi prema meni a vazi naravno i obrnuto.
ljudi jednostavno nisu isti, na razne nacine reaguju i na razlicite nacine procenjuju, to sto ja otvaram ta vrata i bacam sasvim slobodno svoje emocije ne znaci da i neki muskarac mora isto kao ja ako me voli,
on mozda reaguje drugacije, znaci nije kukavica nego je drugaciji ako mi je stalo do njega ja cu da udjem u njegov svet na nacin na koji procenim da mogu...necu da cekam na proplanku iznad zidina i da vicem kukavica...:mrgreen:
i zato ja uvek dobijem princeve dok se mnoge zale da srecu samo zabe.z:)

Ženski bolidi.

ako bilo ko ima tolike ograde da prosto menja svoju sutinu, taj ima KOMPLEKSE.

ne znaci da menja sustinu niti da ima komplekse, nego mozda samo nece da pokaze tu svoju sustinu jer mu nije dovoljno stalo, kome je stalo nije kukavica, nacice nacin da se izbori za zenu,
neko ce to da radi otvoreno i odmah nekom treba vise vremena ali svi kojima je stalo ce to uraditi, ovako ili onako, to je jace od coveka, onaj ko se ne bori zabole ga jednostavno :)

EVO VAM JEDAN SUMA SUMARUM IZ LEPOG ISKUSTVA: IMALI ONI , 20,30, 50, GODINA, BILI DOKTORI NAUKA ILI KONOBARI, RADNICI BILO KOJE VRSTE, SVI SU ISTI PRIMITIVCI KOJI REAGUJU NA JARKE BOJE (TIPA CRVENI LAK ZA NOKTE ILI DRECAVA BLUZA) ILI DRUGE PRIMITIVNE VIZUELNE I MIRISNE STIMULANSE POPUT ZIVOTINJA PRED PARENJE. NOSITE KRATKU SUKNJU , LAKIRAJTE NOKTE I ZA VAS NEMA ZIME. I DOK GOD VAM NISU POTREBNI TRCACE ZA VAMA, U SUPROTNOM BEZE, KOGA BI ONI MOGLI DA OPSKRBE BILO CIME KAD CEO ZIVOT PROVEDU UZ MAMU.

Prosto se plasim da odgovorim na ovo :mrgreen:
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
Dobro, znaci, tinejdzeri prilaze devojkama. Check!
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
Aha, znaci, nije bitno da pridje, nego nesto bez prilaska da uradi.
da pokazu da im je stalo.
Naaaravnooo, a sta bi drugo bilo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
Jao, super, nije uopste tinejdz tema. :D
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
Ah, jos lepse. Znaci, moraju da prodju neki nepotrebni test, i da se izvine sto nisu odmah reagovali kako je predvidjeno, iako realno nemaju ni pojma kak'a boles'na prica je u pitanju :lol:
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
I da prepisu svoje organe na donaciju za slucaj da njoj zatreba za nove cipele u nekom trenutku, a on nije u stanju da priskrbi kao ziva individua to. Eee, to je stalost.
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
Mislis, da je udavi nakon sto je shvatio kakva je zapravo :mrgreen:
Ima jos; super :D
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?
Lepo je rekla neka diskutantica: da li si ti spremna na takav odnos? U glavu? Da dobijes sve sto ti sleduje? :cool:

Postoji samo jedan jedini lek za muski kukavicluk - zenina podrska i odobravanje.
Muskarci su u stanju da urade velike stvari samo onda kada ih dozivljamo kao heroje i kada su stimulisani pohvalama.
Kritika ih ne popravlja, vec tera u "obustavljanje akcije".

Bravo, bravo, klap, klap.
Evo i zene medj' slovima.
Makar negde da vidim nezavisnu potvrdu teorije koja mi je totalno tacno zvucala.

U wanna Hot Foocker mb ? a? grrrr !

ne znaci da menja sustinu niti da ima komplekse, nego mozda samo nece da pokaze tu svoju sustinu jer mu nije dovoljno stalo, kome je stalo nije kukavica, nacice nacin da se izbori za zenu,
neko ce to da radi otvoreno i odmah nekom treba vise vremena ali svi kojima je stalo ce to uraditi, ovako ili onako, to je jace od coveka, onaj ko se ne bori zabole ga jednostavno :)

Ohhh meni je stalo bb ..Come 2 daddy n be Foocked as never before in ur life ... mmmmmm FOOCK YOU!!! ggrrr!!

Back