o muskom sindromu...

Kako godine odmicu ,ti si sve mladja mlada zena.....imala si 25,26 sad 24......sledece god ces imati 23......dobra fora...........sa svim ostalim se slazem,sto si napisala........naravno ljubav se ne govori,ljubavi se pokazuje kroz dela......:zgrudvanje:

Ja napisala negde da imam 26, citaj bolje :lol: ;)
Godine nikada nisam krila..
@goxy: Ima i zena koje zabole, ne bih generalizovala ;) Mada redje..
@Brajan: Sarme sam jednom spremala ne pratis Brajane. A za Bozic dodji na rucak bice gulas sa tajatelama ;)

Kad zena muskarcu dobro pomamla, itekako ce on pokazat inicijativu.:)

ajd sad jos jednom procitaj sta si nalupetao......kad to uradi,proglasice je k*rvetinom,ali da bi bilo sta uradili,on prvo mora da pokaze inicijativu........uvek sam visoko vrednovala one koji su prilazili,cak i kad su bili odbijeni........nisu neki frajeri,za neke sam mislila,al imaju muda.......a ne da me preko case gleda celo vece iz ugla i odmerava,i nista......plasi se,mali mamin sin.......:zgrudvanje:

ajd sad jos jednom procitaj sta si nalupetao......kad to uradi,proglasice je k*rvetinom,ali da bi bilo sta uradili,on prvo mora da pokaze inicijativu........uvek sam visoko vrednovala one koji su prilazili,cak i kad su bili odbijeni........nisu neki frajeri,za neke sam mislila,al imaju muda.......a ne da me preko case gleda celo vece iz ugla i odmerava,i nista......plasi se,mali mamin sin.......:zgrudvanje:

Cek ti nemas potrebu za seksom? Ili ti je nahraniti ego prioritet u tvom zivotu?

Generalno su muskarci od malena uceni da ne placu, ne tuguju, ne iskazuju zalost i ostale macho fore ;)
Ko place, on je slabic :roll: Koja nebuloza..
Ne ocekujem da mi muskarac kaze da me voli i to me ne zanima. Ne zelim da me zove "ljubavi". Ne zelim da mi poklanje cvece jer to nije delo. Za mene je TO GEST PAZNJE.
Zelim da mi delima pokaze ljubav. Delo mi nije ni poljubac ni pogled pun ljubavi niti dodir.
Da u konkretnoj zivotnoj situaciji mi pokaze i podmetne ledja i preuzme pola mog terete.
Tih koji su me drzali za ruke, servirali mi uz dorucak cvece, i uz veceru cvece mi je dosta. S obzirom da sam iz devojke se sa svoje 24 transformisala u mladu zenu i pocinjem da posto radim itd, itd
mnoooooooogo sam sazrela.. Gde sam stala? :dash: a da, LM, posto sam sada mlada zena i imam probleme ili nedoumice zelim da mi konkretnim primerom u teskoj situaciji pokaze ljubav. Inace, cao ;)

Mlada ženo na početku radnog veka....imaš ti još da tabanaš do zrelosti, a ovo što si napisala zvuči kao konkurs za tatinu zamenuz:mrgreen:

Back