krf je NAJ odmor u gr za rent a car treba samo nasa vozacka, grci su strogi ali retko ih uopste ima po putevima, putevi nisu zajebani vec ok, nikako bez auta ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajoj,citala sam pre jedno mesec-dva prvih 14 ili nesto slicno stranica,i sad sam htela da nastavim gde sam stala ali vidim da ljudi postavljaju JEDNA TE ISTA pitanja:
svako trece je
"jeli neko bio u dassii?Utisci?"
(Duso,cela ti je tema o utiscima!Sto je ne bi malo iscitala ako te vec toliko intresuje...)ili
"jel neko bio-pa sad ide mesto,vila,doba godine i mozda i broj sobe-Utisci?"
Koje su sanse da je iko bio u istoj vili u koju ti ides?A,kolike!?
Dakle bilo bi lepo preskociti takva pitanja.
bas mi se dopao tvoj komentar,staro je pravilo "koliko para toliko muzike"pa su ova pitanja suvisna.Za kola potrebna ti je samo dozvola i preporucujem kola a ne moped(ja iznajmljivala i jedno i drugo) jer se vise i lakse obidje.Voznja po Krfu nije teska(keva ce ti se sigurno snaci) a hteli ne hteli morate da vozite polako jer su putevi uski i brdoviti,tj. skroz su u redu ali nije auto-put a sto se tice propisa,naravno da se postuju,svugde a ne samo na Krfu a ako bas hoces da zabusavas da znas da policajca jes jedino da vidis u gradu,onako setkaju se
Hvala...Stvarno,kola su neophodna za sve sightseeing ture.
Iznajmicemo kola,valjda...Valjda nnisu mnogo skupa na dan-dva...
A sad da i ja nesto pitam "konkretno":
Idem u kassiopi pocetkom jula.Na 10 dana.Pokusala sam da uredim sa agencijom da ostanemo jos 10 dana ne vezano za sobu i da se vratimo sa sledecom turom(a za to vreme da iznajmimo RENT-A-CAR na jedno 5 dana,da nocimo u drugim mestima usput itd,)ali nema da moze zbog te grupne vize,te broja putnika po grupi te grka na granici,bla,bla,bla...Zato imam samo 10 dana da se i odmorim i da vidim sta sve treba na Krfu.Mada,izgleda da cu jos morati da smanjim apetite.
Zato treba da znam:
sta sve treba da imas da bi uzeo rent a car ili bar motorce?
Koliko su grci strogi po pitanju saobracajnih propisa?
koko je preporucljivo da moja keva koja tipa deceniju nije sela za volan uopste vozi po njihovim zajebanim putevima?
I kako da nesto uopste vidim na Krfu ako ne da iznajmimo auto?Bus?Ne,jel da?
Iksy,tvoj komentar ne daje rezultate,pa kad se vratis obavezno nam napisi koje boje ti je bila posteljina,kakva je sara na tanjirima i sl.
Mislim da ako uzmes individualnu vizu i sama uplatis osiguranje mozes da ostanes onoliko dana koliko uplatis osiguranje, a da preko agencije organizujes prevoz i smestaj. Kola su ti svakako potrebna sto vise dana je moguce, ali ima i nekih autobusa iz Kasiopija pa je moguce nesto i tako obici, samo oni ne idu posle 5-6h posle podne. Za iznajmljivanje kola ti treba medjunarodna dozvola (neki ne traze) koja se izvadi za deset minuta u amss u ruzveltovoj i kosta 2000din, tako da ne vidim razlog zasto rizikovati i ne izvaditi je, a traje naredne 3 godine. Putevi su uski i krivudavi ali nista strasno, samo polako i sve je ok. Zelim ti lep provod na Krfu
Mislim da ako uzmes individualnu vizu i sama uplatis osiguranje mozes da ostanes onoliko dana koliko uplatis osiguranje, a da preko agencije organizujes prevoz i smestaj.
E, pa ja sam se vratila pre dva dana sa Krfa. !
Dakle bila si krajem maja?Jeli,uopste,bilo moguce kupati se?Kazu i u junu je voda hladna...?
Ali kraj maja/pocetak juna-verovatno je bas svuda hladna?!
Da li je neko od vas iznajmio auto na Krfu sa iskustvom manjim od godinu dana? Da li je neko bio preko Belvi travel-a u Kasiopiju,zanimaju me utisci![]()
Da li je neko od vas iznajmio auto na Krfu sa vozackim iskustvom manjim od godinu dana?Ako ima utisaka o Kasiopiju,posebno putovanje preko Belvi travel-a,volela bih da ih cujem![]()
Mi smo prosle godine iznajmili kola na Krfu upravo sa iskustvom od oko 6meseci. Bila je prava avantura. Kad smo se pogubili u brdima kod Ageos Mateosa...Uski brdoviti putevi...ne pitaj,.,,a pola na mapama nema. drzite se magistrale i nemojte da zabasate oko Pantoktatora, najviseg vrha...Pogledajte na mapi...Samo polako vozite, jer su non stop krivine...