O KRFU KONKRETNO

pa ja sam vise za dnevni provod..;) plaza, izleti, a nocni provod ne mora da bude bancenje po celu noc..ono..normalno da ima negde da se izajde, imalo zivlje i malo mirnije..prodavnica marketi...i to je to..ovde su spominjali jedan veliki market...da li je on prisutan u vise mesta ili samo kod krfa??

nisam nesto vezan za relax...samo mi njihov termnin odgovara tako od 3. do 5.09 ...ako neko zna bolju soluciju ja sam za!!
sledece nedelje cu rezervisati tako da imam jos koji dan fore:)

Poslednja izmena:
Drustvo, sad saznah da mi looda kuma uplatila Krf, Moraitika je mesto od 5. do 15. avgusta. Molim Vas, ako imate neke info, tipa kakva je plaza, kakvo je mesto, bila bih vam zahvalna.

Ona ode, rezervise Krf, a ja htela Mikonos. E, sad cu se ubiti... Ajte, molim vas, vi koji ste bili, rec koju za najlepse plaze koje su, a pogoto tu u mestu Moraitika.

ja sam ova dva dana iscitavao ove stranice...ali mi se cini da nisam nasao puno komentara za bas to mesto..mada mi se vec izmesali silni komentari.;)..ali za samo ostrvo imas dosta korisnih saveta..ali koliko sam i sam shvatio bez kola i prevoza nista...

Drustvo, sad saznah da mi looda kuma uplatila Krf, Moraitika je mesto od 5. do 15. avgusta. Molim Vas, ako imate neke info, tipa kakva je plaza, kakvo je mesto, bila bih vam zahvalna.

Ona ode, rezervise Krf, a ja htela Mikonos. E, sad cu se ubiti... Ajte, molim vas, vi koji ste bili, rec koju za najlepse plaze koje su, a pogoto tu u mestu Moraitika.

Pa, potpisujem ovo za kumu... Krf umesto Mikonosa?!?:dash::dash::dash::dontunderstand:

Ja isto uplatio Moraitiku...onako na slepo......malo ima informacija o Moraitici:sad2:

Nema sta. Ne brini. Ja cu tebi preneti utiske kad dodjem, a realno, fotografije i utisci koje citam po sajtovima me samo tako bedace.
Mislim, uzecu motor, pa cu zapaliti na neke druge plaze, ukoliko ova luda zena sa kojom idem ne dobije fras od motora.
O, Boze...

Drustvo ,znam da na temi ima puno opisa plaza i mesta koje treba posetiti:cool:ipak bi zamolio one koji su bili...da ako imaju volje na primer naprave listu top-5 plaza na Krfu,top 5 razocarenja...itd....plz:klap::klap::D

Poslednja izmena:
Drustvo ,znam da na temi ima puno opisa plaza i mesta koje treba posetiti:cool:ipak bi zamolio one koji su bili...da ako imaju volje na primer naprave listu top-5 plaza na Krfu,top 5 razocarenja...itd....plz:klap::klap::D

Najverovatnije da je auto jedino resenje. Ali, ne znam zasto se ljuti ne oglasavaju na ovu tvoju super ideju?
Eto:D i ja molim sve da napisu najbolje i najgore plaze Krfa.

Sve zavisi sta volis.... volim sitan pesak, ali dve najlepse plaze su za mene u Kasiopiju (sitan sljunak), potom Glifada, Agios Georgios, Sidari (te tri su pescane plaze)...

Ne svidja mi se plaza u Ipsosu, sve ostale su ok...

Bicu subjektivna, posto ne volim pesak i guzvu na plazi.

Top 5 plaza na Krfu:
- Kalamaki
- Kaminaki
- Paleokastrica
- jos jedna plaza na toj strani gde je Paleokastrica, ali sam zaboravila kako se zove, nesto na M... :(
- Dasija, u onom krajnjem delu prema Ipsosu
- Kasiopi

Top 5 razocarenja:
- Glifada, zato sto nigde nema hlada
- jezero na samom jugu, takodje zaboravila kako se zove, zato sto je jezero sa jedne strane sablasno crno, a more sa druge strane uzasno nemirno i strasno duva vetar, i jako je naporan put do njega
- zao mi je, ali na Krfu nema tako mnogo razocarenja :)

Top 5 plaza na Krfu:
- Kalamaki
- Kaminaki
- Paleokastrica
- jos jedna plaza na toj strani gde je Paleokastrica, ali sam zaboravila kako se zove, nesto na M... :(
- Kasiopi

Top 5 razocarenja:
- jezero na samom jugu, takodje zaboravila kako se zove, zato sto je jezero sa jedne strane sablasno crno, a more sa druge strane uzasno nemirno i strasno duva vetar, i jako je naporan put do njega
:klap::klap::klap:Hvala puno:D

Top 5 plaza na Krfu:
- Kalamaki
- Kaminaki
- Paleokastrica
- Kasiopi

Top 5 razocarenja:

Uh, super!:D Bas ti hvala, Ginjo, nema sta, puno znaci.
Zlatna si!:heart:

Back