O KRFU KONKRETNO

I ja mislim da je za pravi odmor bolji Tasos, tamo ima bas toga plavo i zeleno i tirkizno, samo treba pronaci te male prelepe uvalice, jer nisu u mestima. Ali u Krf sam zaljubljena, tako da ne znam sta da preporucim, mada mi je on vise za aktivan odmor.

Pitanje u vezi Barbata: cula sam,tamo nisam bila, a i meni deluju primamljivo,da li su mnogo brdoviti?

jerotije:
Zna li neko adresu plinske pumpe u Janjini i radno vreme ? Nepouzdana informacija je da pumpa neradi nedeljom a da radi radnim danom negde do 16-17 h. !

PETROGAS
3rd km.Ioannion-Athinon(što bi značilo na putu Janjina-Atina)
IOANNINA
Mr.K.Farmakis
+26510 57624
+26510 93030
Pumpa je zavučena i nalazi se kod stadiona(ali se može naći).
Zovi telefonom,ljudi govore Engleski pa će ti reći radno vreme.
Otvori sajt SHELL GAS LPG HELLAS i naći ćeš spisak i mapu svih LPG pumpi.

jaoo kada bi mogla na vikend tamo:p
da sedim u la grotti i pijuckam ledeni moon juice sa sprajtom...
da zaronim u kristalnu vodu.
posle da odem na klopu u moju omiljenu kafanu...
eh...
ali sama. skroz sama. da čujem tišinu:)

DellBoy-011:
Eh, juče sam bio neraspoložen zbog izbora predsednika skupštine, danas je berza reagovala i sve je otišlo na dole, direktor jedne brokerske kuće je izjavio da je srpska privreda dan pre vredela na berzi cca 16 milijardi eura, a danas 500 miliona eura manje....
Šta sam uradio?
Otišao u Kontiki i uplatio za letovanje, da mi se nešto lepo desi danas:-D

http://www.corfu-hotels.us/Corfu-hotels-greece/accommodation-hotels-corfu/Corfu-Chandris.htm

Odlicno si se utesio.... :p

Neverovatno sto vise citam ovu temu sve mi postaje konfuznije i nejasnije. Stvarno mnogo razlicitih komentara, opisa koji nemaju veze jedan sa drugim.... (da ne davim.. )
Konkretno me zanima HOTEL OASIS Perama....ima li neko informacije vezane za sam hotel, hotelsku plazu, mesto.... ?
Interesantno mi je mesto AGIOS GEORGIOS ....od ponudjenih komentara mi je tesko izvuci bilo kakav zakljucak.
pajamaca ocigledno je da si bas upucena i da posedujes dosta informacija vezanih za samo ostrvo, bio bih ti zahvalan ako bi mogla neki konkretan odgovor na moja pitanja da ostavis

ja sam se prosle godine raspitivala za hotel Oasis u Perami i zbirno:mesto je bez veze,nadlecu ti avioni iznad glave,hotel osrednji sa skoro nikakvom plazom.Ali mu je cena jako pristojna ,pa ako ste kolima i mobilni turisti-moze solidno da posluzi kao baza...

Poslednja izmena od moderatora:
Ajde i ja nesto da pitam Krfljane pošto ja još nisam bio na Krfu.
Moji prijatelji uplatili preko Oktopoda u Barbatima vilu Paradiso.
Vidim da su Barbati blizu Dassije, pa će moći lako kolima da se spuste. A neko je skoro pohvalio Barbate, pa ako može par informacija više da im prenesem i kojim putem najbolje da idu, gde ulaze na trajekt i to.
Hvala unapred

DonCafe, ako ja mogu biti od pomoći tu sam.
Ako te interesuje noćni zivot mesto je 0. Ima dosta restorana par kafića i to je to. Kao sto si vec verovatno negde pročitao uglvanom je prilagodjeno Englezima. Ono po čemu je ovo mesto super su plaze-duge-čiste. More je ovde super i to je to. Mesto je bash za odmor..

Vesna Ks:
ja sam se prosle godine raspitivala za hotel Oasis u Perami i zbirno:mesto je bez veze,nadlecu ti avioni iznad glave,hotel osrednji sa skoro nikakvom plazom.Ali mu je cena jako pristojna ,pa ako ste kolima i mobilni turisti-moze solidno da posluzi kao baza...

Nasao sam par komentara slicnih tvom i definitivno odustajem od te varijante. Kolima nismo (pitanje dokle bi sa mojim autom stigli :):) ) pa ostaje varijanta Rent A Car naravno onoliko dana koliko mi finansiska sredstva dozvole

trachara:
idem ja u junu, pa cu sve da ti ispricam ;)

Dogovoreno, Informacije iz prve ruke :)

Polo83:
DonCafe, ako ja mogu biti od pomoći tu sam.
Ako te interesuje noćni zivot mesto je 0. Ima dosta restorana par kafića i to je to. Kao sto si vec verovatno negde pročitao uglvanom je prilagodjeno Englezima. Ono po čemu je ovo mesto super su plaze-duge-čiste. More je ovde super i to je to. Mesto je bash za odmor..

Mislim da to bas i trazim, definitivno bih na odmor u pravom smislu te reci. Nikakvo ludovanje mi nepada napamet i po svoj prilici cu se za ovu destinaciju odluciti.
Negde sam procitao da je voda prilicno prohladna, pa ako mi mozes reci da li je to tacno i ako jeste u kojoj meri....

Poslednja izmena od moderatora:
I ja bi nesto da pitam...dakle uplatila sam letovanje u mestu koje se zove Benitses,14km od Krfa.Plan je naravno da se tu lociramo,iznajmomo skuter i obilazimo celo ostrvo.
Zanima me da li je to moguce sa skuterom (rent a car nam je malo skup ),takodje ako se neko seca nekih jeftinijih restorana (naziv i mesto gde se nalaze npr. :) ),i naravno gde ste se provodili,tj. gde nasi ljudi uglavnom izlaze (iz iskustva znam da je najbolji provod u inostranstvu,tamo gde su nasi ljudi ) ?!

Unapred hvala svima,koji ce da odvoje malo vremena da mi pomognu ! :D :D :D

Back