lencibranci
Početnik
- Poruka
- 34
Ja mislim da će nam biti lepo... Samo me nervira što nema parkić... Šugavi Olimpic beach ga čak ima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam koliko je realno da se početkom juna kupašMislim da nema, bitno mi je da se naspavam i da je lepa voda da mogu da se okupam
ukusi se razlikuju tako da sto se nekom dopadne drugom ne mora i obrnuto,sto se uopsteno ljudi strecaju da ce nesto lose prociTo znam to su ponude iz agencija, ja sam već uplatila nego me je zanimalo ovako iz ličnog iskustva
ukusi se razlikuju tako da sto se nekom dopadne drugom ne mora i obrnuto,sto se uopsteno ljudi strecaju da ce nesto lose proci
ne znam koliko je realno da se početkom juna kupaš
ok, ja ti rekoh
Oko Krfa je voda generalno hladnija i u avgustu,verovatno su na to mislili. Doduse na tom istocnom delu kod Dasije je toplije nego zapadnom gde je Paleokastrica Ili Glifada. Ako bude lepo vreme trebalo bi da bude to ok.
Sad sam došla sa plaže i extra nam je, jedino što mi se dassia baš in dopada.. Nekako je skučena.. Bile smo danas i na Vidu..