O KRFU KONKRETNO

sara777:
Hej, ja idem 10. avgusta!
Ma nemaš brige, pozdraviću Thasosa! Mislim, ako je neki, muga čak i da ga izljubim ;-)

Pa nije nesto extra,ali je simpatican...doduse ukusi su razliciti.Ali je mnogo dobar decko.Joj kad bi znao da ga sad ogovaram na netu... :D :D !!!!A preko koje agencije ides...e ako budes u sobi 21 uzivaj i za mene.To je bila moja soba!!!!Jaoooooo sto mi nedostaje!!! :-( :-( :-(
 
Hvala Loli33 na odgovoru. Sto se tice prevoza planirali smo da uzmemo renta car najmanje 10 dana, prosle godine smo bili na Tasosu i bilo nam je super jer smo kolima obisli celo ostrvo, samo ležanje na plaži nam je smor. Da li si videla vilu Vasiliki, i da li si cula nesto za nju posto nam je tu smestaj cula sam da je pored vile Emilios. Znam da je Barbati malo mesto ali predpostavljam da ima male markete i nekakav nocni zivot, mada ono cemu se ja najvise nadam je borova sumica, maslinjaci, more i MIR. Da li gresim? Lolo i sve ostalo me zanima da li ima renta car agencije, da li si zadovoljna sa agencijom Perla......................
 
ja sam sa perlom išla prošle godine u olimpik bič.
korektni su, ali mi smo sve sami odradili,nikog a tamo nismo ni sreli od njih...
a za masline i zelenilo na krfu ne brini..krf je najveći proizvođač maslina u regiji:p

barbati su mali,nema baš nekog extra provoda ali je divno za lenčarenje:p
 
chenchi:
Definitivno preporucujem Kassiopi! Necu ponavljati ono sto je vec pisano na ovu temu i nabrajati prednosti ovog mesta, ali cu preporuciti aranzmane preeko Jolly-ja i svih agencija koje rade preko njih (Alga Graeca, Mel travel...). Organizacija je odlicna, najbolji apartmani, a samom mestu imaju predusretljivog vodica koji odlicno poznaje Krf i koji vam je uvek na raspolaganju. Nije reklama, nemam nikakve veze sa ovom agencijom, ali sam nekoliko puta bila na Krfu preko razlicitih agencija i ovo je moje iskustvo.
Mislim da gresis ...Jolly je subagent mel travela za Kasiope...za ostale aranzmane na Krfu ne znam ali za Kasiope sam siguran iako je vodic bio Jolliev...
 
Hvala svima na odgovorima!
Što se tiče Perle,nisu loši,ali od njihovih vodiča ne očekujte ništa.U Grčkoj ste prepušteni sami sebi.
Ono što vidite u katalogu,zaista je tako.Sa njima sam išla u Pefkohori,Polihrono i Olimpik bič.Važe za skupu agenciju,mada ja ne mislim tako(svaki put plaćam 4-krevetni apartman po ceni 3-krevetnog jer su mi deca mlađa od 12 god., a daju i popust 10% za uplate do 1. maja).
E,sad što se Krfa tiče...
Koliko košta trajekt za kola i po osobi?
Pošto planiramo da putujemo preko Grevene,Metsova i Janjine(ili kako se već zove) do Igumenice,da
li neko zna da li prolazimo pored Meteora i koliko su udaljeni od glavnog puta?Planiramo da ih posetimo ako nije suviše naporno i komplikovano!
 
benitses:
pozdrav svima
dakle, benitses, da li je neko bio, rent-a-car, i tako to?
nema bas neke velike price o ovom mestu na forumu, pa ako je neko bio ili cuo nesto vise...
hvaaaaalaaa
Ima, ima, malo provrti. Simpaticno mestasce, nije lose. Rent-a-car ti je svuda na Krfu isti, iste cene, iste agencije, bar juzno, 25-30E dan, manja kola.
 
Poslednja izmena od moderatora:
opet ja
negde sam video pricu o izvesnom jezeru (*raj na zemlji*), na juznom delu ostrva, ali nigde ne mogu da pronadjem bilo kakav info
jos nesto, ako zanemarimo troskove za rent-a-car, koliko para da ponesem (drustvo i ja smo u dilemi) za neku prosecnu pricu, bez izivljavanja (i bez odgovora tipa-sto vise to bolje :)
 
@benitces:p
1.meni bilo uvek 'ladno u avgustu uveče.
2.calipso star je simpa.
3.roming za 064 radi
4.jezero...nikad čula.
5.lova
jbt pa ponesite koliko imate, neće da se baci!!!!
malo glupo pitanje koliko da ponesemo?
pa meni ni tri soma nije dosta ako ćemo iskreno:lol:
ali ponesem koliko imam..
ajde opusti se malo...
i ponesite kondome....tamo su skupi:lol:
a engleskinje i irkinje su nasrtljivice:mrgreen:
(nadam se da vedzbate engleski..m?)
good luck
 
benitses:
opet ja
negde sam video pricu o izvesnom jezeru (*raj na zemlji*), na juznom delu ostrva, ali nigde ne mogu da pronadjem bilo kakav info
jos nesto, :-D ako zanemarimo troskove za rent-a-car, koliko para da ponesem (drustvo i ja smo u dilemi) za neku prosecnu pricu, bez izivljavanja (i bez odgovora tipa-sto vise to bolje :)
Jezero ti je kod Agios Georgiosa juznog, raspitaj se kad budete isli do Agiosa, a sto se tice para lepo rece pajamaca ponesi koliko imas! ( nije bas toliko skupo )
 
benitses:
pozdrav svima
dakle, benitses, da li je neko bio, rent-a-car, i tako to?
nema bas neke velike price o ovom mestu na forumu, pa ako je neko bio ili cuo nesto vise...
hvaaaaalaaa

Ja sam bila u Benicesu ove godine tako da mislim da mogu da odgovorim na vecinu pitanja. Pre svega, sve price o Benicesu koje su vazile za ranija leta, vise ne vaze zato sto su lokalne vlasti nakon silnih engleskih izgreda resile da od Benicesa naprave malo, mirno mestasce, taman za porodicno letovanje. Sve u svemu, tamo se sada mogu naci silni kafici, taverne, klubovi koji zjape prazni ili, u najboljem slucaju, poluprazni. Meni to i nije bas narocito tesko palo, ali mi je zato jako smetalo sto nema plaze u Benicesu gde se covek moze kupati, a da ne bude pri tom okruzen algama! Bljak... Sto se tice iznajmljivanja kola, skutera i sl., izbor je stvarno veliki, a cene i ponuda se dosta razlikuju.
 

Back
Top