Puno pozdrava svima!!! Ove godine cu prvi put ici na KRF tacnije 20.05.u Dsiju u vilu "kastelo".Interesuje me ako moze neko da mi pomogne i da mi kaze sta me sve ocekuje tamo(interesuje me cena hrane,**** i svega ostalog).Unapred zahvalan!!! :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cantona7:Da li je tacno da trebam da imam 23 godine da bi mogao da iznajmim ren-a-car? Ja imam 22.

)
deku sam poznavala znao je malo i srpski.
dam ti adresu gde da je pozajmiš
bzvz je što pola kafana i diskoteka ne radi, pa ćete po zabavu ići u grad.

.Bicu bezobrazan i slobodan pa cu da te pitam jos nesto posto cu biti u grckoj prvi put, pa me sve interesuje
.Da li mozda znas gde je vila "CASTELO" u Dasiji i nasta to lici?Interesuje me cene hrane,mocnog provoda?Da li postoji nesto oganizovano na ostvu,kao neki izleti povodom obilaska istriske kuture,krstarenj morem,neki zabavni park na vodi (kao npr. u Turkoj).I na kraju kad se sve sabere i oduzme,koliko prosecno novca bi trebao da ponesem za hranu i lep provod za tih deset dana?Puno te pozravljam i unapred zahvalan. 
pajamaca:tek sada vidim da pitaš za omiros.
omiros je na samoj plaži.lep hotel ljubazno osoblje (radila sam jedno leto noću u baru na plaži)
ilijada i omiros su dva brata koji baš gotive srbe i iziuzetno gaje dobar odnos prem anama(smučili su im se oni iz predhodnog posta) a i njihov otac je pomagao vojsci da se iskrcaju i neke je zadržao u svojoj kući-tu gde je sada hoteldeku sam poznavala znao je malo i srpski.
ostali gosti u hotelu bi mogli biti nemci.što je super, oni su disciplinovani i poštuju kućni red.
e,biće vam super tamo. ja bi samo tamo odsedala u guviji.
)
ali znam da nije strašno, pogotovu u maju.

Hvala ti puno za ove informacije jos jednom.Naravno da cu ti se javiti kada se budem vratio sa Krfa i da ti ispricam kako mi je bilo.Imam samo jos jedno pitanje za tebe i necu vise.Koliko se putuje do Krfa,posto sam dobio iformaciju od agencije da se putuje do 16 sati,a od nekih prijatelja sam saznao da se putuje i do 25 sati (prosto mi je malo nemoguce toliko putovati do krfa).Unapred zahvalan!!! 

ali da bude leden ko svekrvin osmeh
dem sa devojkom,tako da nemam malu decu da se sekiram za njih.Prosle godine sam isao u Tursku autobusom i kad smo se vracali,putovali smo 33 sati tako da se za putovanje ne sekiram uopste, nego cisto infomativno sam te pitao. Verovala ili ne ja nemam vise pitanja za tebe (mozda bi i imao nego ne mogu da se setim,SALIM SE :razz: ) tako da je maltertiranje sa moje strane prestalo ovom porukom.Ivini ako sam bio malo dosadan,jos jedaput ti se zahvaljujem na svim infomacijama. :-P

Dobro si saznao-putuje se oko 24H, ali uglavnom zato sto tempiraju zbog ulaska u hotel ili apartman. U povratku smo putovali oko 15-16H. (prosle godine sa Fudeksom-strava vozaci!). A sam put i nije nesto toliko strasno, malo onaj deo sa krivinama 2-3 sata, ali prodje (nocu).borisa:Pozdrav "pajamaca"!Hvala ti puno za ove informacije jos jednom.Naravno da cu ti se javiti kada se budem vratio sa Krfa i da ti ispricam kako mi je bilo.Imam samo jos jedno pitanje za tebe i necu vise.Koliko se putuje do Krfa,posto sam dobio iformaciju od agencije da se putuje do 16 sati,a od nekih prijatelja sam saznao da se putuje i do 25 sati (prosto mi je malo nemoguce toliko putovati do krfa).Unapred zahvalan!!!
![]()