O korisnosti ovog foruma

Da li se moze znacajno povecati kvalitet diskusija?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Dionys

Iskusan
Poruka
5.135
Kad citate teme na ovom forumu, da li imate utisak da vas one opustaju ili prije umaraju? Da li iz tema izlazite zadovoljniji nego ranije i da li bi se kolicina tog zadovoljstva mogla povecati pod odredjenim uslovima? Da li bi trebalo poceti donositi zajednicke odluke na forumu u vezi kvaliteta diskutovanja ili ne treba htjeti odlucivati? Kako se zove drustvo u kojem niko nista ne odlucuje? Imamo li mi pravo na "drustvo"?

Kad citate teme na ovom forumu, da li imate utisak da vas one opustaju ili prije umaraju? Da li iz tema izlazite zadovoljniji nego ranije i da li bi se kolicina tog zadovoljstva mogla povecati pod odredjenim uslovima? Da li bi trebalo poceti donositi zajednicke odluke na forumu u vezi kvaliteta diskutovanja ili ne treba htjeti odlucivati? Kako se zove drustvo u kojem niko nista ne odlucuje? Imamo li mi pravo na "drustvo"?

Tako se ti držiš Ničea tražeći uvođenje demokratije na forum...Neće da može-ovo ti je privatno vlasništvo i ako ne razumeš odobrenje tvom
prisustvu iz ekonomskog interesa koji umanjuje moralni onda...neću to izgovoriti,ali možeš misliti...:mrgreen:

Боже свашта. Па нисмо сви у животу заинтересовани за изградњу двораца од песка, неке занима и позив духа из дубина.
Волим овај подфорум, никад није толико ствар о томе шта су други написали, него шта ја напишем и научим кроз сопствено писање. Некад, смишљајући одговоре, дођем до неких спознаја за које нисам ни знала да постоје у мени. Дијалог је јако важан, можда и најбољи начин да се напредује у духовном погледу.

Molim da se razdvoje velika i mala nuzda u licnim egoisticnim i religijskim izlivima na forumu.

pa razdvoji ih
ti si ih i spojio

bolje je pitanje ne da li ima koristi od foruma jer očigledno ima
da nema ne bi ti ni blejao ovuda
nego koje su to tačne koristi koje forum pruža
Nasdaq je lepo rekla jednu od njih
nažalost, ona je među manjinom koja forum koristi na taj način

Mogla bi da se poveca...da se ne otavraju ovako glupe teme

Znaci, tebi, kao i fishiju, cilj je samo da dokazujes da smo svi jednaki i svi glupi?

Pretpostavljam onda da i cio forum funkcionise po istom principu.

I upravo u tome lezi iracionalnost zene: da smo svi vjerovatno isti, da se ne bismo morali osvjescivati u vezi sebe i drugih.

Papucari i zene uvijek pjevaju u istom horu.

Znaci, tebi, kao i fishiju, cilj je samo da dokazujes da smo svi jednaki i svi glupi?

I upravo u tome lezi iracionalnost zene: da smo svi vjerovatno isti, da se ne bismo morali osvjescivati u vezi sebe i drugih.

Nista ti ne shvatas misljenje je kao dupe svako ima i nadcovek je toga svestan.....:mrgreen:

Nešto tebe muči ,brale,ali to ovde nećeš rešiti...
Ako si toliko siguran u sebe i svoje mogućnosti-lako češ sve prebroditi...
Ja iz sporta rešavam "ozbiljne"situacije..." " jer ih i ne uzimam ozbiljno...
Neki dan mi finansijski inšpektor kaže da ako obavim za fizička lica nešto kao
firma da moram imati fiskalnu kasu...Ne moram,kažem ja...Uplate mi na račun
iznos sa fakture...Blenuo u mene...
Zajebavam se dok me ne uhapse zbog zajebancije...Zbog kršenja propisa ne mogu...
Znanje ti omogućava da si nadmoćan i da možeš da se zajebavaš...Pare-manje-više...

Одакле теби идеја да сам ја на опијуму? трезна сам ко бели зец, не знам чему овакве инсинуације

Pušti ga...
Znaš ono politički:kad ti ponestane argumenata-napadaj ličnost...:mrgreen:
Dionis je politikant u ovom opijumskom slučaju...:hahaha:
A branim te jer mi se sviđa tvoja perjanica...Manju sam dobio za peti ili šesti rođus i niko srećniji nije
bio od mene...Bio sam glavni poglavica Musavo dope...:)

Vidim ja da ti ne vjerujes u nekupljeno nadznanje.

Znanje se stice,radom,ne kupovinom....a da bi govorili o nekom nadznanju treba prvo uokviririti,zaokruziti znanje.....zato ona Sokratova ,,ja znam da nista ne znam,, je osnova znanja koju ti zbog svoje gordosti nikako ne mozes da shvatis.....jer si zasplepjen idejom nadcoveka jos nisi ni postao ni covek.....:lol:

Back