- Poruka
- 87.939
Ova karta pokazuje procentualno, po zemljama, koliko se ljudi u EU potpuno slaže sa gornjom konstatacijom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim da nas toliko uvazavaju da ni u analize ovog tipa ne ulazimo.Nas nema, nismo u EU, ali cenim da smo u crvenom?
Pitanje, pošto nema podataka onda slobodna procena članova.Tema je pitanje ili konstatacija?
Ako nije na neku sefovsku poziciju onda nicemuTo je najbitnija uloga I muskaraca i zena.
Muskarac koji potpuno brigu o domu prepusta zeni u potpunosti je obicna iskompleksirana budala.
To su muskarcine koje ne umeju da isprze jaje na oko ni da ukljuce ves masinu.
Postavlja se pitanje:Cemu sluze takvi I sta znaju da rade?
Pa zamisli sefuje ti u kucu a na poso cuti I prima naredjenja
Kakve veze to ima?
Rekoh sta mislim o takvim iskompleksiranim idiotima.Pa zamisli sefuje ti u kucu a na poso cuti I prima naredjenja
Nisu rekli. Šta ti mislišm koja boja?A sto kazu za Montenegro
Dark black brateNisu rekli. Šta ti mislišm koja boja?
Moje misljenje je da sto vise ulazimo u savremeno doba, ovi procenti ce rapidno opadati.Iznenadila me je Bugarska sto je jedina crna,mislio sam da je ona bas savremena,Zapad je plav sto je i logicno...Pogledajte prilog 1702951
Ova karta pokazuje procentualno, po zemljama, koliko se ljudi u EU potpuno slaže sa gornjom konstatacijom.
fora "žene su glavne u kući" misli se na kuhinju i klonju za ribanje dok je na TV-u tekmaNas nema, nismo u EU, ali cenim da smo u crvenom?