O cemu razmisljate?

Znas kako to ide, te jajare kosovari vajni biznismeni i miljenici svih diktatora i lupeza sto su krali i iskamcili lovu od ovog napacenog naroda u ime srpstva mi se gade.Primitivizam su uveli na velika vrata i promovisali ga u sve strukture. To je veci zlocin od lopovluka i silnih marifetluka sa kojima su se bavili da ne pominjem ratno huskacku retoriku koju sad zamenise nekom tolerancijom i dramoseranjem o hebenoj evropi.
Nabijem ih na tuki sve do jednog nisam bio ni ********* niti sam ovaj moderni tajkun ja sam uvek bio svoj na svome sa svima na distanci nisam se ni voleo a ni mrzio sa narodom koji je bio tu oko mene.
Uvek sam protiv svake vlasti jer je svaka vlast meni strana i nametnuta dakle nije mi po volji .Ne treba meni niko nista da da niti da me brani ja cu se sam o tome starati kako znam i umem.Ne volim nikoga za sefa da imam i tacka,
Preko mojih ledja oni gologuziji dele neku milostinju i busaju se u grudi jajarske nabijem ih sve od reda

Koju igrati prvu

nolife.jpg

Kako da krenem... Ne moze nikako biti bolja od Rome 1- igre koju sam kupio u srednjoj kad je izasla na 3 cd a woooow kakva je to pojava tada bila :mrgreen: Igrao sam je 3 godine bez ikakvih modova. Prva moja tw igra.

Iskreno dvojku sam igrao 10min, samo mi stoji tu. Planiram ali nesto mi se ne da. Ne igram vise kao nekada. Da li je bolji, mozda i jeste ali ne nudi nista novo. Za mene je i dalje Rome 1 najbolji TW.

Ove WOW igre stoje igrao sam od 2008-2016.

Crusader Kings 2 pravo iznenadjenje. Teska za uci u stos ali odlicna igra. Dragon age origins igrao davno, pa hocu opet. Fali na dekstopu cities skylines- odlican city builder al nemam bas dobar cpu za njega. A i vremena.

Zadnje sto me je oduvalo od igara su Witcher 3 i Divinity original sin. Sinoc sam skinuo drugi deo pa cu poceti najverovatnije danas.

Kako da krenem... Ne moze nikako biti bolja od Rome 1- igre koju sam kupio u srednjoj kad je izasla na 3 cd a woooow kakva je to pojava tada bila :mrgreen: Igrao sam je 3 godine bez ikakvih modova. Prva moja tw igra.

Iskreno dvojku sam igrao 10min, samo mi stoji tu. Planiram ali nesto mi se ne da. Ne igram vise kao nekada. Da li je bolji, mozda i jeste ali ne nudi nista novo. Za mene je i dalje Rome 1 najbolji TW.

Ove WOW igre stoje igrao sam od 2008-2016.

Crusader Kings 2 pravo iznenadjenje. Teska za uci u stos ali odlicna igra. Dragon age origins igrao davno, pa hocu opet. Fali na dekstopu cities skylines- odlican city builder al nemam bas dobar cpu za njega. A i vremena.

Zadnje sto me je oduvalo od igara su Witcher 3 i Divinity original sin. Sinoc sam skinuo drugi deo pa cu poceti najverovatnije danas.

Probaj Europa Univerzalis 3 ili 4.
Kao Crusader Kings ali umesto dinastije imas drzavu.
EU 3 sa modovima pocinjes 1390 ili 1399 i zavrsavas 1821.
To je i prvi deo gde mozes da krenes sa Srbijom da igras a mogucnosti su dosta velike za tako star naslov.
Mozes da stvoris Rusiju, Nemacku, Italiju, Irsku...
Najbolja stvar je sto mozes da izaberes bilo koji datum za start od 14.10. 1390-e pa do kada pozelis.
Postoji i mod da krenes ranije ali nisam uspeo ga ubacim.

Probaj Europa Univerzalis 3 ili 4.
Kao Crusader Kings ali umesto dinastije imas drzavu.
EU 3 sa modovima pocinjes 1390 ili 1399 i zavrsavas 1821.
To je i prvi deo gde mozes da krenes sa Srbijom da igras a mogucnosti su dosta velike za tako star naslov.
Mozes da stvoris Rusiju, Nemacku, Italiju, Irsku...
Najbolja stvar je sto mozes da izaberes bilo koji datum za start od 14.10. 1390-e pa do kada pozelis.
Postoji i mod da krenes ranije ali nisam uspeo ga ubacim.

Imam cetvorku instalirao, ali ne stignem, plus vise mi se svidja role play u ck2

Razmišljam o grašku koji sam danas skuvala i bio je prste da poližeš :njam:

Grasak ima sklonosti da nedugo posle konzumacije daje raketni pogon.Setih se svoje avanture u vidu atomskog menija za dorucak kacamak i kuvana jaja za rucak pasulj prebranac sa kiselim kupusom a za veceru grasak.Ne da sam pustao" golubove "pa to je bilo za nepoverovati:hahaha: bilo ih je svih fela lepezanera prevrtaca visoko i nisko letaca....

Grasak ima sklonosti da nedugo posle konzumacije daje raketni pogon.Setih se svoje avanture u vidu atomskog menija za dorucak kacamak i kuvana jaja za rucak pasulj prebranac sa kiselim kupusom a za veceru grasak.Ne da sam pustao" golubove "pa to je bilo za nepoverovati:hahaha: bilo ih je svih fela lepezanera prevrtaca visoko i nisko letaca....

:rumenko:

:rotf:
hahaha....joooj ali tako je bio dobar...još onako sladak malo :zaljubljena:

Back