poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
rešili smo misteriju

spremam se za spavanje

spremam se za spavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sugenzi je Bogoljub Karic!
Nema taj paroljub kvaric nista sto moze meni prici on je tipican juznjak lupez dupeuvlakac i alava neobrazovana budaletina.
Kako da krenem... Ne moze nikako biti bolja od Rome 1- igre koju sam kupio u srednjoj kad je izasla na 3 cd a woooow kakva je to pojava tada bilaIgrao sam je 3 godine bez ikakvih modova. Prva moja tw igra.
Iskreno dvojku sam igrao 10min, samo mi stoji tu. Planiram ali nesto mi se ne da. Ne igram vise kao nekada. Da li je bolji, mozda i jeste ali ne nudi nista novo. Za mene je i dalje Rome 1 najbolji TW.
Ove WOW igre stoje igrao sam od 2008-2016.
Crusader Kings 2 pravo iznenadjenje. Teska za uci u stos ali odlicna igra. Dragon age origins igrao davno, pa hocu opet. Fali na dekstopu cities skylines- odlican city builder al nemam bas dobar cpu za njega. A i vremena.
Zadnje sto me je oduvalo od igara su Witcher 3 i Divinity original sin. Sinoc sam skinuo drugi deo pa cu poceti najverovatnije danas.
Probaj Europa Univerzalis 3 ili 4.
Kao Crusader Kings ali umesto dinastije imas drzavu.
EU 3 sa modovima pocinjes 1390 ili 1399 i zavrsavas 1821.
To je i prvi deo gde mozes da krenes sa Srbijom da igras a mogucnosti su dosta velike za tako star naslov.
Mozes da stvoris Rusiju, Nemacku, Italiju, Irsku...
Najbolja stvar je sto mozes da izaberes bilo koji datum za start od 14.10. 1390-e pa do kada pozelis.
Postoji i mod da krenes ranije ali nisam uspeo ga ubacim.
Imam cetvorku instalirao, ali ne stignem, plus vise mi se svidja role play u ck2
Razmišljam o grašku koji sam danas skuvala i bio je prste da poližeš![]()
Grasak ima sklonosti da nedugo posle konzumacije daje raketni pogon.Setih se svoje avanture u vidu atomskog menija za dorucak kacamak i kuvana jaja za rucak pasulj prebranac sa kiselim kupusom a za veceru grasak.Ne da sam pustao" golubove "pa to je bilo za nepoverovatibilo ih je svih fela lepezanera prevrtaca visoko i nisko letaca....