O cemu razmisljate?

O tome sto vise volim samo putovanje nego destinaciju.

- - - - - - - - - -

Razmisljam da se vratim crtanju, staroj ljubavi, i odmorim od ovog virtuelnog sveta (malo). :)

z:shock: Ovako nekako i ja.. Ja se vozim, vozim i onda kad stignem ono njah z:mrgreen: I volim sto duze i da imam neku tacku gde stici ne ovako kad idem cisto u voznju na kratko...

A za crtanje, sad cu ja da demonstriram moje umece:

how-other-people-draw-birds-how-i-draw-them-16444520.png

Znas kako kazu, lepota je u oku posmatraca. Aman pa nisu ni moji crtezi wow, obicne svrljotine :lol:

Sto se tice voznje, potpuno razumem :D znala sam preci po 250km u jednom smeru, da bi se na odredjenom mestu zadrzala ni citavih 30min.
Mada, volim ja i voznju bez cilja, kad mi dosadno i kad razmsljam o zivotu ... :mrgreen:

Znas kako kazu, lepota je u oku posmatraca. Aman pa nisu ni moji crtezi wow, obicne svrljotine :lol:

Sto se tice voznje, potpuno razumem :D znala sam preci po 250km u jednom smeru, da bi se na odredjenom mestu zadrzala ni citavih 30min.
Mada, volim ja i voznju bez cilja, kad mi dosadno i kad razmsljam o zivotu ... :mrgreen:

Ja pricam sam sa sobom ispod kacige i pevam na glas, niko me ne moze cuti buhaha z:mrgreen: To je cesto ono ide text i onda nesto skljskslsls ne znam reci pa nastavim z:mrgreen:

O staroj simpatiji, koju sretoh nakon 15 godina...visoka, mrsava,dugonoga i kovrdzavo crvena maca ...
Zelimo se opasno brale...na sedmom nebu sam..

- - - - - - - - - -

Toliko mi se lijepog desilo u zadnje vreme, nisam navikao, samo da ne prsnem...
Aj zdravo...: srce :

- - - - - - - - - -

E da, o novcu, i nekoj staroj tamburaskoj muzici...

Back