O cemu razmisljate?

Doneću ti ja šta treba...:mrgreen:

Kako znash kad krenuti...:malav:

Jashta...:aha:

- - - - - - - - - -

smilie_girl_156.gif
...lekove imam...samo kutjna nega...

Kako sam uspeo da prokockam 40 godina u nista, pa razmisljam, vredi li uopste truditi se ubuduce.

Bracala, sta si se predao tako ?
Ako bacis rukavice u ringu zivota, onda kao da i ne zivis, to je ubijanje vremena, a ne zivot...sve ti je to sujeta, taština...poznat mi je taj osjećaj, svi su ljudi takvi, u vecoj ili manjoj mjeri...poznat mi je taj usran osjecaj...
Ali moras da se boris generacijo, svaki trud se na kraju isplati...stavi prst na celo, i dobro razmisli gdje grješiš...i postani bolji covjek, duhovna gromada, u tome se krije tajna zadovoljstva...kad si zadovoljan sobom, i zavolis sebe, ali ono iskreno, mnoge karte krenu da se otvaraju...kljuc je u preispitivanju, ako me shvatis ozbiljno, zahvaljivaces mi jednog dana...zivio bracala..

E da, razmisljam o onim zalosnim likovima i likusama, sto na fb i forumima pustaju iskljucivo neke muzicke numere, ispod 200, 300 pregleda, neki kao alternativni rok, neku praznjikavu muziku, kako tehnicki i muzicki, tako i duhovno, bez ikakve nadahnutosti...a sve u cilju patnje da se razlikuju od drugih, a toliko su prosti i jednostavni kao pasulj, da mi se serre kad vidim sta pokusavaju te male, jadne duse, ta isfolirana bića...vise postujem i sabane, koju postuju nekog Peđu Medenicu, Van Gogh, Tutti Frutti bend, Cecu, Nove Fosile, Iron Maiden, Metaliku, Rianu, Bijonse, itd...od ove ufurane glumacke boranijske rase...
Sve bih ja njih na njivu da kopaju kukuruz, da vade krompir, uz zvuke Bill Evansa...:))

Bracala, sta si se predao tako ?
Ako bacis rukavice u ringu zivota, onda kao da i ne zivis, to je ubijanje vremena, a ne zivot...sve ti je to sujeta, taština...poznat mi je taj osjećaj, svi su ljudi takvi, u vecoj ili manjoj mjeri...poznat mi je taj usran osjecaj...
Ali moras da se boris generacijo, svaki trud se na kraju isplati...stavi prst na celo, i dobro razmisli gdje grješiš...i postani bolji covjek, duhovna gromada, u tome se krije tajna zadovoljstva...kad si zadovoljan sobom, i zavolis sebe, ali ono iskreno, mnoge karte krenu da se otvaraju...kljuc je u preispitivanju, ako me shvatis ozbiljno, zahvaljivaces mi jednog dana...zivio bracala..

Da, slazem se sa tobom, u svemu, razumem sve sto si napisao, dobro si napisao generacijo.
Ja nisam uspeo da zavolim prvo sebe, ni povrsno, a ni onako iskreno, a mislim da je tu kljuc u nastajanju ostalih problema (propustanje prilika), jacanje ega, kreiranje frustracija.
Precesto analiziram sve, znam u cemu je problem, ali nemam hrabrosti da mnogo stosta menjam.
Duhovnost je jako bitna, pogodio si sustinu, bez toga, covek lako prima udarce. Ja jesam, da kazem, "poprilicno" produhovljen, uzimajuci u obzir ljude koji su u mojoj okolini, ali izgleda nedovoljno da se nosim sa sopstvenim cudnim karakterom i navikama.
U svakom slucaju, ja ti se i sada zahvaljujem puno na tvom odgovoru!

Da, slazem se sa tobom, u svemu, razumem sve sto si napisao, dobro si napisao generacijo.
Ja nisam uspeo da zavolim prvo sebe, ni povrsno, a ni onako iskreno, a mislim da je tu kljuc u nastajanju ostalih problema (propustanje prilika), jacanje ega, kreiranje frustracija.
Precesto analiziram sve, znam u cemu je problem, ali nemam hrabrosti da mnogo stosta menjam.
Duhovnost je jako bitna, pogodio si sustinu, bez toga, covek lako prima udarce. Ja jesam, da kazem, "poprilicno" produhovljen, uzimajuci u obzir ljude koji su u mojoj okolini, ali izgleda nedovoljno da se nosim sa sopstvenim cudnim karakterom i navikama.
U svakom slucaju, ja ti se i sada zahvaljujem puno na tvom odgovoru!

Nema na cemu...
Pisacu ti neki drugi put kako sam se ja licno preporodio, i mnogi drugi, i ti ces vjerovatno...sad sam u guzvi...

Back