jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.051
Doneću ti ja šta treba...![]()
Kako znash kad krenuti...

Jashta...

- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doneću ti ja šta treba...![]()
jeste zajedno vas dvoje, ako niste da je muvam?
Evo nje pa nek se izjasni....
Lepo što pitaš...skoro džentlmenski
Kako znash kad krenuti...
Jashta...
- - - - - - - - - -
Pogledajte prilog 458203...lekove imam...samo kutjna nega...
Kako sam uspeo da prokockam 40 godina u nista, pa razmisljam, vredi li uopste truditi se ubuduce.
Bracala, sta si se predao tako ?
Ako bacis rukavice u ringu zivota, onda kao da i ne zivis, to je ubijanje vremena, a ne zivot...sve ti je to sujeta, taština...poznat mi je taj osjećaj, svi su ljudi takvi, u vecoj ili manjoj mjeri...poznat mi je taj usran osjecaj...
Ali moras da se boris generacijo, svaki trud se na kraju isplati...stavi prst na celo, i dobro razmisli gdje grješiš...i postani bolji covjek, duhovna gromada, u tome se krije tajna zadovoljstva...kad si zadovoljan sobom, i zavolis sebe, ali ono iskreno, mnoge karte krenu da se otvaraju...kljuc je u preispitivanju, ako me shvatis ozbiljno, zahvaljivaces mi jednog dana...zivio bracala..
Kako sam uspeo da prokockam 40 godina u nista, pa razmisljam, vredi li uopste truditi se ubuduce.
Da, slazem se sa tobom, u svemu, razumem sve sto si napisao, dobro si napisao generacijo.
Ja nisam uspeo da zavolim prvo sebe, ni povrsno, a ni onako iskreno, a mislim da je tu kljuc u nastajanju ostalih problema (propustanje prilika), jacanje ega, kreiranje frustracija.
Precesto analiziram sve, znam u cemu je problem, ali nemam hrabrosti da mnogo stosta menjam.
Duhovnost je jako bitna, pogodio si sustinu, bez toga, covek lako prima udarce. Ja jesam, da kazem, "poprilicno" produhovljen, uzimajuci u obzir ljude koji su u mojoj okolini, ali izgleda nedovoljno da se nosim sa sopstvenim cudnim karakterom i navikama.
U svakom slucaju, ja ti se i sada zahvaljujem puno na tvom odgovoru!
Ne zivi mi se.
''Nabavite'' po devojku ili ženu i bićete željni života.I am joining the club.![]()
Ma tek tad im neće biti do života, samo što neće smeti da pisnu o tom''Nabavite'' po devojku ili ženu i bićete željni života.
Ma tek tad im neće biti do života, samo što neće smeti da pisnu o tom![]()