blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
zasto sve forumasice ovog pdf-a moraju biti plavuse?
pa nije valjda da ti smeta?tako se namestilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto sve forumasice ovog pdf-a moraju biti plavuse?
ne bih bodzi da zvucim pesimisticki, al cini mi se da su nekad i sve borbe uzalud.........![]()
....................micikice moja draga nista u zivotu nije uzalud samo ako dovoljno zelimo i ako smo spremni sebe da ulozimo i da se borimo, u medjuvremenu moze biti tesko ali na kraju se isplati, dobro se dobrim vraca...............

"...I ponekad pozelim da te nikada nisam upoznao, jer onda bih mogao mirno da zaspim uvece ne znajuci da tamo negde postoji neko kao ti..."...
...lepo receno.....
"...I ponekad pozelim da te nikada nisam upoznao, jer onda bih mogao mirno da zaspim uvece ne znajuci da tamo negde postoji neko kao ti..."...
...lepo receno.....

.........................i ja pozelim ponekad da je tako................![]()

nije valjda da i ti volis pogresnu osobu?tako nesto mi se desilo i opet nekad pomislim na njega.........uzas............![]()
..............ne ja nevolim pogresnu osobu, ja volim pravu svog bivseg decka,svoju najvecu ljubav, samo sto ja za njega nisam prava to je problem...................

skoro pa isti slucaj...........![]()
dajte ljudi,razvedrite se... pogledajte divno vreme napolju![]()
................mozda je slicno, al ja na njega negledam kao na pogresnu osobu, jer on to nije...........

....................koje divno vreme, ovde je se 3 puta razvedrilo i naoblacilo od jutros.................sparno a u kolima da crknes.......
mi vise i ne znamo sta je lepo vreme![]()
zato i kazem slicno,jer taj kog sam mnogo volela,nije prava osoba za mene,ponajmanje ja za njega,duga je to prica,a i da se malo oraspolozimo,zivot ide dalje,sve to prodje jednog dana.....pozzzz i ne daj se![]()
i ja se nadam.. ne zelim ovakvo leto

nadam se da cemo saznati.........
..............ma opusti se prezivela sam zadnja 3 meseca zivim dalje ali bez duse................

kad sam ja uspela uspeces i ti,i zelim da sto pre uspes u tome!![]()
.................kazu od sledece nedelje sve toplije, a prosecna temperatura za ovo leto bice 40 pa vi vidite plakacemo za ovom kisom..........