O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo sam dobila mailom....nije lose procitati.....

Za vas koji imate roditelje,

Za vas koji ste roditelji,

I za sve koji rade s nečijim roditeljima.

Dragi sine/kćeri,

Sada još nisam ostario, a kada me budeš vidio takvoga, budi strpljiv samnom i pokušaj me razumjeti...

...ako se zaprljam u vrijeme ručka, i ako se ne mogu sam odjenuti, budi strpljiv...

Sjeti se sati, koje sam potrošio, dok sam te tome naučio.

I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvijek isponova, nemoj me prekidati...saslušaj me!

Kada si bio malen, morao sam ti istu priču čitati uvijek isponova, prije no što si utonuo u san.

Ako se ne budem želio kupati, ne ismijavaj me i ne vrijeđaj...
Sjeti se kako sam te morao loviti i izmišljati tisuću razloga, da bi ušao u kadu.

Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmjehom na licu...

Ja sam tebe naučio mnogo stvari:
pravilno jesti, pravilno se odjenuti, suočiti se sa životom...

Ako nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena, da se prisjetim... i ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati.

Nije mi najvažnija stvar na svijetu naš razgovor, već to, da sam s tobom i da me znaš poslušati...

Ako ne budem želio jesti, nemoj me prisiljavati da jedem...
Sam znam najbolje, kada mi je hrana potrebna, a kada ne...

Kada mi umorne noge više neće dozvoljavati da hodam, pruži mi ruku...
...jednako kao što sam je ja pružao tebi, kada si radio prve korake...

I ako ti jednom kažem, da više ne želim živjeti, da želim umrijeti, ne ljuti se na mene...jednoga dana ćeš razumjeti...
Pokušaj shvatiti da se u starosti ne živi, već se preživljava...

Jednom ćeš spoznati, da sam ti unatoč svim učinjenim pogreškama, želio samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na putovanje života.

Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osjećaj se bespomoćan, kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene i pokušaj me razumjeti i pomoći mi...
...tako kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živjeti...

Budi mi oslonac, pomozi mi zaključiti putovanje s ljubavlju i strpljivošću...
Vratit ću ti osmjehom i neizmjernom ljubavlju, koju sam oduvijek čuvao za tebe...

Volim te sine/kćeri,

Tvoj tata/tvoja mama!

Čim više bude kružio ovaj mail, više će ljudi razumjeti svoje roditelje i roditelje nekog drugog.
Zato ga proslijedi dalje!!!

Veceras sam sama :whistling:..i sad se mislim;), dal da skitam il da vam dosadjujem ovde celo vece i noc:nono:....hahahahahahaha....

mhmh, di da skidat, gle kako vreme?
meni puko zub. I poludeh. Plasim se zubara i aj jednom resim da ih popravim. I kod privatnika odem ja i popravim 8 zuba cini mi se, i ostane samo jedan da popravim, jedan da izvadim i to je to.

i ja ne odem da popravim taj jedan i eo, crko sad. Puko. grrrrrrrrr...

moracu opet kod zube... :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash: :(

kako gdi?..pa kolima se vozikam...:rotf:brmmmm
..imam i ja jedan sto je puk'o..i vidi se prilicno, ali ako odem i cika zuba ocisti koliko bude morao i napravi veliku rupu pa nelepi neku plombu koja ce brzo ispasti....neka traje ovako jos malo....

ovo sam dobila mailom....nije lose procitati.....

Za vas koji imate roditelje,

Za vas koji ste roditelji,

I za sve koji rade s nečijim roditeljima.

Dragi sine/kćeri,

Sada još nisam ostario, a kada me budeš vidio takvoga, budi strpljiv samnom i pokušaj me razumjeti...

...ako se zaprljam u vrijeme ručka, i ako se ne mogu sam odjenuti, budi strpljiv...

Sjeti se sati, koje sam potrošio, dok sam te tome naučio.

I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvijek isponova, nemoj me prekidati...saslušaj me!

Kada si bio malen, morao sam ti istu priču čitati uvijek isponova, prije no što si utonuo u san.

Ako se ne budem želio kupati, ne ismijavaj me i ne vrijeđaj...
Sjeti se kako sam te morao loviti i izmišljati tisuću razloga, da bi ušao u kadu.

Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me gledati s podsmjehom na licu...

Ja sam tebe naučio mnogo stvari:
pravilno jesti, pravilno se odjenuti, suočiti se sa životom...

Ako nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo vremena, da se prisjetim... i ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati.

Nije mi najvažnija stvar na svijetu naš razgovor, već to, da sam s tobom i da me znaš poslušati...

Ako ne budem želio jesti, nemoj me prisiljavati da jedem...
Sam znam najbolje, kada mi je hrana potrebna, a kada ne...

Kada mi umorne noge više neće dozvoljavati da hodam, pruži mi ruku...
...jednako kao što sam je ja pružao tebi, kada si radio prve korake...

I ako ti jednom kažem, da više ne želim živjeti, da želim umrijeti, ne ljuti se na mene...jednoga dana ćeš razumjeti...
Pokušaj shvatiti da se u starosti ne živi, već se preživljava...

Jednom ćeš spoznati, da sam ti unatoč svim učinjenim pogreškama, želio samo najbolje i pokušao sam te pripremiti na putovanje života.

Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osjećaj se bespomoćan, kada me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene i pokušaj me razumjeti i pomoći mi...
...tako kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živjeti...

Budi mi oslonac, pomozi mi zaključiti putovanje s ljubavlju i strpljivošću...
Vratit ću ti osmjehom i neizmjernom ljubavlju, koju sam oduvijek čuvao za tebe...

Volim te sine/kćeri,

Tvoj tata/tvoja mama!

Čim više bude kružio ovaj mail, više će ljudi razumjeti svoje roditelje i roditelje nekog drugog.
Zato ga proslijedi dalje!!!
STO JES TO JES

kako gdi?..pa kolima se vozikam...:rotf:brmmmm
..imam i ja jedan sto je puk'o..i vidi se prilicno, ali ako odem i cika zuba ocisti koliko bude morao i napravi veliku rupu pa nelepi neku plombu koja ce brzo ispasti....neka traje ovako jos malo....

e, i ja volim da se vozim kolima...kad se iznerviram i poludim, jednostavno bih seo u kola i vozio se po gradu polako. Muzika lagana i qliram.

al sad kucni pritvor..... :whistling:

Kako ovi Italijani igraju sve bolje, mislim na fudbal:super:, znala sam tako oni navek, u pocetku su slabi a posle shto sreca shto njihova igra, josh ce osvojiti i Evropsko prvenstvo kao i Svetsko:hahaha::klap:
Ova utakmica veceras me podseila na onu s Francuzima na svetskom prvenstvu, joj kako se Zidan zatrchao u onog talijanca k'o bik:rotf:i dobio crveni karton, josh Italjani prvaci:klap:
Videcemo ko ce sad osvojiti EP, Grci vec ispali, ne znam:think:, al' bice zanimljivo:D:klap::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back