blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
EXTRA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nego vidim neke novinice i svidja mi se...otkljuchane stare teme,novi chlan
...bash lepo
tkacio:
Razmishljam o tome kako deset dana nisam mogla da se "okachim" na net i sada ne mogu sve da pofatjkam shta se radi...nego vidim neke novinice i svidja mi se...otkljuchane stare teme,novi chlan
...bash lepo
ps:...shto neshto nemam inspiracijuuuuutkacio:

Poceli su komarci, ...
I kalendarski je stiglo leto....
Kad cemo na druzenje u Jagodinu ?.....aqua park , zna se......
![]()

Neka, neka , samo vi pisite....svako od nas je nekad bio u takvoj situaciji.....![]()
ja bih volela da je on malo bolja osoba,onda bi bila sa njim bez obzira na sve,ovako ne znam šta da radim,jer on hoće da uspostavi kontakt samnom,samo je problem što sam našla dečka boljeg od njega,i opet imam problem jer tog dečka ne mogu da volim kao njega,sinoć mi je došlo da plačem od muke.......eh....
misliš da mi je lako da odlučim.slažem se sa tobom da bi trebalo da zadržim ovog dobrog,ali šta mi to znači kad volim budalu i ne mogu bez nje ma koliko vremena prošlo.i taj dečko što je ok i on mi je bivši pa smo se pomirili,ostavila sam ga,kako ti kažeš udarilo me nešto u glavu,sad nisam sigurna da može ljubav da se povrati,a onog drugog nikada nisam prestala da volim.situacija je komplikovana,tako da ni ja ne znam ni šta ni kako.