O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmishljam o tome kako deset dana nisam mogla da se "okachim" na net i sada ne mogu sve da pofatjkam shta se radi:banovati:...nego vidim neke novinice i svidja mi se...otkljuchane stare teme,novi chlan:super:...bash lepo:klap:
ps:...shto neshto nemam inspiracijuuuuu:otkacio:

Razmishljam o tome kako deset dana nisam mogla da se "okachim" na net i sada ne mogu sve da pofatjkam shta se radi:banovati:...nego vidim neke novinice i svidja mi se...otkljuchane stare teme,novi chlan:super:...bash lepo:klap:
ps:...shto neshto nemam inspiracijuuuuu:otkacio:

Gde si Lukche, juce sam pitala za tebe tamo gde znaju.......i kao da si znala odmah si se pojavila.....
Samo polako, povataces koncice....:whistling:

Evo jos jedna bodzi, leleeeeee......
164.gif
.
190.gif

ja sad samo mislim kako cu sto pre dobro da pocrnim....a krenula danas sa "milovanjem" sa suncem.....:bye:

......................šta da ti kažem twigy nismo nas dve krive što smo emotivci i nepopravljivi romantičari, možda mi nismo želele da nam budu bivši (bar ja ne) ali ponekad nas ni ne pitaju šta bi mi želeli......osuđena si na nas hehehehheeheh;) ;) ;)............

ja bih volela da je on malo bolja osoba,onda bi bila sa njim bez obzira na sve,ovako ne znam šta da radim,jer on hoće da uspostavi kontakt samnom,samo je problem što sam našla dečka boljeg od njega,i opet imam problem jer tog dečka ne mogu da volim kao njega,sinoć mi je došlo da plačem od muke.......eh....

ja bih volela da je on malo bolja osoba,onda bi bila sa njim bez obzira na sve,ovako ne znam šta da radim,jer on hoće da uspostavi kontakt samnom,samo je problem što sam našla dečka boljeg od njega,i opet imam problem jer tog dečka ne mogu da volim kao njega,sinoć mi je došlo da plačem od muke.......eh....

................čekaj sestro sad ću da ti rešim problem (kad već svoj nemogu) ;).......................
..................pa srećo ti sama kažeš da si našla bolje dečka, samim tim izbor je lak, možeš da ga voliš samo treba da ga pustiš u svoje srce da daš svom srcu priliku da ga zavoli jer netreba da pustiš dobru osobu da ti ode...........................
.....................ja sam u mnogo gorem problemu ja nikada neću naći bolju osobu od mog bivšeg jer se tako nešto jednom rađa (bez obzira što ga je nešto udarilo u glavu pa me je ostavio) i niko mi nikada neće odgovarati kao on u svemu jer je prosto skrojen za mene...........................

misliš da mi je lako da odlučim.slažem se sa tobom da bi trebalo da zadržim ovog dobrog,ali šta mi to znači kad volim budalu i ne mogu bez nje ma koliko vremena prošlo.i taj dečko što je ok i on mi je bivši pa smo se pomirili,ostavila sam ga,kako ti kažeš udarilo me nešto u glavu,sad nisam sigurna da može ljubav da se povrati,a onog drugog nikada nisam prestala da volim.situacija je komplikovana,tako da ni ja ne znam ni šta ni kako.

misliš da mi je lako da odlučim.slažem se sa tobom da bi trebalo da zadržim ovog dobrog,ali šta mi to znači kad volim budalu i ne mogu bez nje ma koliko vremena prošlo.i taj dečko što je ok i on mi je bivši pa smo se pomirili,ostavila sam ga,kako ti kažeš udarilo me nešto u glavu,sad nisam sigurna da može ljubav da se povrati,a onog drugog nikada nisam prestala da volim.situacija je komplikovana,tako da ni ja ne znam ni šta ni kako.

....................slušaj to ti se sad čini tako ali i kad bi ponovo bila sa tim lošim isto bi osećala kao da to nije to jer obično kad imamo nekoga a neko drugi nam se vrzma po glavi imamo predpostavku da bi sa onim drugim bilo baš baš extra a u stvari nije tako...................kao kad biraš između dva para cipela oboje ti se sviđaju a oboje te žuljaju a ti imaš pare samo za jedne koje god da izabereš mislićeš da su ti one druge bolje stajale i da bi ti bile udobnije a u suštini to je samo zato što one druge nemaš...................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back