O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pod hitno u politicare!
Odlicno ti ide :lol:

..................altec duso vec 2 godine se nebavim politikom, smucilo mi se, a da mi to odlicno ide govori cinjenica da mi stoje dva otvorena radna mesta (mogu da biram sef kabineta nn osobe ili nacelnica trzisne inspekcije kod mene na opstini) dvoumim se vec 5 dana sta da prihvatim, a plata je extra manje vise ista za obe pozicije..........................

ciganii :)

e, nesto ste mi zatajili sa mojim slikama...

uvek sam nosio tamno nesto i sta ti ja znam....
pa reko promenim nesto.....

jel vam se svidja kosulja? iskreno? majica? bas juce je nosih na rodjendanu. Malo ljudi kazu ruzna, dosta ljudi kaze da je lepo viditi promenu na meni, i da mi je lepa... pa sad, da lazu......

ciganii :)

e, nesto ste mi zatajili sa mojim slikama...

uvek sam nosio tamno nesto i sta ti ja znam....
pa reko promenim nesto.....

jel vam se svidja kosulja? iskreno? majica? bas juce je nosih na rodjendanu. Malo ljudi kazu ruzna, dosta ljudi kaze da je lepo viditi promenu na meni, i da mi je lepa... pa sad, da lazu......

Videla sam...ali sam ovih dana malo manje na forumu, samo pogledam i odem....
Vidi ovako, ja nisam od onih koji slepo prate modu , smatram da svako treba da ima neki svoj stil....tako i ti....promene su uvek dobrodosle pa i to sto si kupio svetlije boje garderobe, leti se uglavnom tako i preporucuje....ja na primer leti nosim uglavnom belu boju pantalona, suknje....obuce....
Imas Genius zvucnike kao ja....i zakljucujem po neki stvarima da imas stila...;)

uujeee ;)

pa znas kako, uvek nesto tamno sam nosio, pa eto, malo promena, ali to mi je nekako povezano sa mozgom. Ne zelim da nosim crno vishe, ne znam sto. Bas od onog sto se desilo sve zelim da promenim na bolje...

jednom izasao crna majica i crne trenerke i pita komsija: Sta je bilo, ko je umro?

smor...

..................altec duso vec 2 godine se nebavim politikom, smucilo mi se, a da mi to odlicno ide govori cinjenica da mi stoje dva otvorena radna mesta (mogu da biram sef kabineta nn osobe ili nacelnica trzisne inspekcije kod mene na opstini) dvoumim se vec 5 dana sta da prihvatim, a plata je extra manje vise ista za obe pozicije..........................

yeah baby :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back