twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
.....otisli gosti...tri ture.....ostalo nesto torte...umorna sam od pranja casha ...
L a k u n o c !!!!

L a k u n o c !!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......................o jednim iskrenim okicama boje neba.....................
malo opsirnije?![]()
.............jedne divne plave oke o kojima razmisljam jako puno i koje mi puno nedostaju...............
.............jedne divne plave oke o kojima razmisljam jako puno i koje mi puno nedostaju...............
pod hitno u politicare!
Odlicno ti ide![]()
nedostizne?
oke, pa da zalijemo to i zelim ti srecu![]()
ciganii
e, nesto ste mi zatajili sa mojim slikama...
uvek sam nosio tamno nesto i sta ti ja znam....
pa reko promenim nesto.....
jel vam se svidja kosulja? iskreno? majica? bas juce je nosih na rodjendanu. Malo ljudi kazu ruzna, dosta ljudi kaze da je lepo viditi promenu na meni, i da mi je lepa... pa sad, da lazu......
hehehehe a gde nasao jos onu jednu trojku posle onih dve i pre svega neka skine ogradu dok si tamo,svakako ti ne trebaCrnogorac popeo cenu apartmanu gde smo bili prosle godine, svega 33,3%.....kaže da je stavio i ogradu...***, možda i parking hoce da naplati...meni netje, sigurno....:nono:
..................altec duso vec 2 godine se nebavim politikom, smucilo mi se, a da mi to odlicno ide govori cinjenica da mi stoje dva otvorena radna mesta (mogu da biram sef kabineta nn osobe ili nacelnica trzisne inspekcije kod mene na opstini) dvoumim se vec 5 dana sta da prihvatim, a plata je extra manje vise ista za obe pozicije..........................
yeah baby![]()