O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudovi, treba mi pomoc hitno!

sutra idem u bg sama jadna i treba mi pomoc da nadjem karaburmu... jos bolje ako neko zna da mi objasni i studentski na karaburmi gde je... sramota me da pisem na bgu :rumenko: a posto ovde ima beogradjana... :)

Вероватно тражиш дом Патрис Лумумба...Карабурма ти је насеље са десне стране Дунава када кренеш према Вишњичкој бањи.Само питај која је улица 29 Новембра (мислим да се сада зове деспота стефана или некако сл.) и пичиш њом до Панчевачког моста .Прођеш Панчевачки мост (остаје ти са леве стране) и идеш само право.Када исправи пут и постане широк у две траке пичиш до првог великог скретања десно које иде благо узбрдо.Из те улице једна одваја лево у ул. Птриса Лумумбе (мислим да је прва лево али нисам сигуран)

Ако долазиш бусом на станици хватај 32,32Е или 35 или 202 ....али опет провери.Давно је то било када сам се возио превозом

п.с. и немој да те је срамота.Ништа није страшно што то не знаш.Нико од нас није знао па се научио....

и немој да те нахватају као Индијанца без маркице за превоз па да кажу како смо ми из провинције магарци...(купи у трафици маркицу за превоз)

vidis cindy kako ti je nikola objasnio.......... ja sam iz bg-a pa ti ne bih objasnila tako dobro kao on..... i kao sto ti je rekao, nemoj da te je sramota da nesto pitas............... pa ja sto sam odavde nekad ne mogu da se snadjem i koristim se plan plus-om................ slobodno, sta god ne znas, a ti pitaj......... ;)

vidis cindy kako ti je nikola objasnio.......... ja sam iz bg-a pa ti ne bih objasnila tako dobro kao on..... i kao sto ti je rekao, nemoj da te je sramota da nesto pitas............... pa ja sto sam odavde nekad ne mogu da se snadjem i koristim se plan plus-om................ slobodno, sta god ne znas, a ti pitaj......... ;)

:) замисли да у Никшићу има неки дом у коме станује неко........:):):):):):)
.....колико сам само пута био тамо...како су то били дивни дани....:heart::heart::heart:
:cmok::cmok::cmok::heart::cmok::heart::cmok::heart: еееееее......

:) замисли да у Никшићу има неки дом у коме станује неко........:):):):):):)
.....колико сам само пута био тамо...како су то били дивни дани....:heart::heart::heart:
:cmok::cmok::cmok::heart::cmok::heart::cmok::heart: еееееее......

Nikola, ti pravo pa u centar............... evo vec sam zamislila............ pa u pravu si............ pronasla bih iz prve.....

eh, ta ljubav.................

:heart::heart::heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back