О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta tebe muči? Need help? Advice? Sholder to cry on? Anything...

pricacu ti kad se vidimo natenane, nije nista strasno, mada bi mi godilo zensko misljenje, heheh, koja tinejdz spika
aj bre, kad ces nekad da navratis na svirku?:D ono, jes da ne sviramo bas neku razvaljotinu al taman legne za kaficu i nedeljno popodne

pricacu ti kad se vidimo natenane, nije nista strasno, mada bi mi godilo zensko misljenje, heheh, koja tinejdz spika
aj bre, kad ces nekad da navratis na svirku?:D ono, jes da ne sviramo bas neku razvaljotinu al taman legne za kaficu i nedeljno popodne

Pa možda idući vikend, ni ove nedelje ne radi baka-servis a i Milica mi je opasno zaribala, danas je vodim kod lekara pa očekujem da će lečenje da potraje a niukoga osim sebe nemam poverenja da će to da uradi kako treba. Još ako nam Jelena Živković kaže da mora pumpica... :sad2: Mislim, nije to ništa strašno, ona prepisuje Ventolin za najmanji zvuk na plućima ali ko da kupuje inhalator?! Sad, kad su se razgrabili po apotekama, kad bih morala u Vojno naselje ili tako negde... :otkacio: Ili kod Tamare u Ribnici a to mi nikako ne bi odgovaralo. Ana još i nekako ali ova fooxa...:thumbdown: Uf, imam problema sa apotekarkama, nekako su one doktori koliko i moj dragi pa im je interesantan. :dash:

Čajki,sećaš li se ovoga?:sad2:Butam po HD-u i naletim na ovu sliku gde nikog osim mene nije bilo u Lobby-u...
5ujyoj.jpg

O tome kakvo je vreme doslo. Ljudi vise nisu tako bliski i dobro namerni kao ne kad. To se primeceuje svuda, na ulici, u kuci, u bioskopu, u kaficu, u diskoteci, u poslasticarnici, na plazi, na slavama, u crkvi. Kakva steta...:sad2:
Ovo drustvo propada a mi nista ne cinimo... Nedelja je jutro, palim televizor, ukljucujem kanal HRT2. Na Hrt-u emituju liturgiju iz crkve. Crkva puna da ne moze ni musica da udje.
Prebacujem na Rts i 1 i 2. Nista ljudi, neki ne vazan jutarnji program. Resim da odem u crkvu. ispred crkve sam. Cujem kako pop peva, ulazim u crkvu kad unutra 8 ljudi. Toliko sam se razocarao u nas srbe da je to nemoguce opisati. Nije ni cudo sto nasa nacija izumire. Mozda smo i zasluzili da nas bela kuga unisti. Ma milion mi stvari prodje kroz glavu kad razmisljam na ovu temu. Ljudi ja sam izgubio svaku nadu za bolje sutra. Nama je Bolje Sutra odavno ledja okrenulo... Pozdravljam vas sve uz lazan osmeh :bye:

Aco, nemoj tako. I ja sam po prirodi pesimista, iz one kategorije suicidnih osoba kojoj stalno to pada na pamet ali su svesni da se neće ubiti. Slažem se sa svim što si napisao ali veruj mi, mnogo me manje pogađaju ti globalni problemi, bela kuga i ostalo otkako uzimam terapiju. I to ne samo zbog terapije nego zato što sam malo ohlađene glave (zahvaljujući upravo terapiji) shvatila da pojedinac malo toga može da promeni i da nema svrhe da gubim zdravlje sekirajući se oko gluposti. Tako nam je kako smo zaslužili i tačka. Ti kao pojedinac možeš samo da se potrudiš da daš svoj mizerni doprinos i ličnim primerom pokušaš da utičeš na druge ali ne prosipanjem demagogije ili ubeđivanjem jer se to 1 000 000 puta pokazalo kao nedelotvorno. Znaš ono, "govorim tiho i nosim psa sa sobom". Mnogo te bolje čuju kad pričaš tiho, oni koji dižu buku su interesantni na kratko ali ih nio ne shvata ozbiljno. Uh, al' sam se "rasprdela" od ranog jutra! :whistling:

Postoji jedna iranska basna koja glasi ovako:

Jahao vitez putem i naisao na vrapca koji je lezao na zemlji sa nozicama uprtim put neba.
Vitez ga upita sta mu to znaci, a vrabac mu uzvrati " Zar ne znate da ce se danas kameno Nebo stropostati na zemlju ?"
Vitez se nasmeja prezrivo i upita ga : " Da li ti ozbiljno mislis da ces svojim nozicama zaustaviti pad neba?"
Vrabac ga pogleda ozbiljno i rece :" Neka svako cini ono sto moze ."

E tako i mi trebamo da uradimo. Svako neka da svoj doprinos koliko moze za bolje sutra, i to ce biti dovoljno.

Upravo :)
Ti daj svoj doprinos i budi istrajan i uporan u tome, ali nemoj toliko da se potresaš zato što neko just dont give a f*ck... Ja se trudim da držim pravu stranu u svemu tome, ali da nekoga ubeđujem i da se svađam, da kidam svoje živce bespotrebno ... ne.
btw, pusti ti hrt2 i crkvu i sve. I kod nas bi se crkva napunila penzionerima kad bi znali da će da se pojave na tv-u :D Nisam ušao u crkvu baaš baš dugo, a i to kad sam bio poslednji put nije bilo iz duhovnih razloga. Religija je individualna stvar, opcija ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back