mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
..."ni na nebu ni na zemlji"...kaze Bajaga...ili ide nesto ovako " sve je kao normalno, a niz ledja mi lije hladan znoj..."
A šta tebe muči? Need help? Advice? Sholder to cry on? Anything...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..."ni na nebu ni na zemlji"...kaze Bajaga...ili ide nesto ovako " sve je kao normalno, a niz ledja mi lije hladan znoj..."
tkacio:
O tome kada će ljudi shvatiti da njihovo mišljenje može, ali ne mora obavezno da bude i tačno.
Ma, više ne idem na pdf Religija, onde sve sam fanatik do fanatika...![]()
tkacio:A šta tebe muči? Need help? Advice? Sholder to cry on? Anything...
pricacu ti kad se vidimo natenane, nije nista strasno, mada bi mi godilo zensko misljenje, heheh, koja tinejdz spika
aj bre, kad ces nekad da navratis na svirku?ono, jes da ne sviramo bas neku razvaljotinu al taman legne za kaficu i nedeljno popodne
Mislim, nije to ništa strašno, ona prepisuje Ventolin za najmanji zvuk na plućima ali ko da kupuje inhalator?! Sad, kad su se razgrabili po apotekama, kad bih morala u Vojno naselje ili tako negde...
tkacio: Ili kod Tamare u Ribnici a to mi nikako ne bi odgovaralo. Ana još i nekako ali ova fooxa...
Pu!
tkacio:Mada,Dositejevu niko ne može zabranit'.
Butam po HD-u i naletim na ovu sliku gde nikog osim mene nije bilo u Lobby-u...

Čajki,sećaš li se ovoga?Butam po HD-u i naletim na ovu sliku gde nikog osim mene nije bilo u Lobby-u...
![]()